A lovas regények hasznosak (és menők)

Vadadi Adrienn: Kockacukor lovassuli sorozat

Miért szeretik a kislányok a lovaskönyveket? Milyen üzenetet hordoznak ezek a regények? Milyen hatással van a jellemükre, ha lovaskönyveket olvasnak? Milyen legyen egy jó lovaskönyv ma? Lapozz a tovább és olvass el egy rövid kis cikket a válaszokért!

tovább...

Töpörtyű, a póni - A jelentkezési lap

Olvass bele Csuti és Lópaci legújabb kalandjaiba!

Szuper hírünk van azoknak, akik szeretik a lovas történeteket, de leginkább azoknak a kisiskolásoknak, akik imádták Lópaci és Csuti meséit a Kockacukor lovassuli-sorozatban. Vadadi Adrienn most a Zseblámpás könyvek sorozatban írta meg a lovardai kalandok folytatását. Olvasd el a Töpörtyű, a póni első fejezetét, melyben Csuti nyári lovastábort szervez!

tovább...

Nyeregbe!

A Kockacukor Lovassuli visszatér, ezúttal a Zseblámpás könyvek sorában

A lovak, a lovaglás töretlen népszerűségnek örvendenek a fiatal olvasók körében. Ezen nem is csodálkozunk, hiszen számtalan jótékony hatása van a lovassportoknak, és lássuk be, a legtöbb izgalmas kitalált karakter is időről időre nyeregbe pattan a kedvenc meséinkben, regényeinkben. Szuper hírünk van a lórajongó kisiskolásoknak, ugyanis Vadadi Adrienn Kockacukor Lovassuli-könyveinek folytatása ezúttal a kezdő olvasók kedvenc sorozatában, a Zseblámpás könyvek között jelenik meg. Ismerd meg Töpörtyűt, a pónit! Olvass tovább!

tovább...

Mire jó a ló?

Minden, amit gyerekori lovaglásról tudnod kell - a szakértő segít

A lovaglás egyre divatosabb manapság, és mi, szülők néha nehezen tudjuk eldönteni, hogy engedjünk-e a gyerekünk unszolásának, és belevágjunk-e a lovaglásba? Talán Kiss Szilvia lovas képességfejlesztővel készült interjúnk után pontos és biztos képet kapsz erről az izgalmas sportról, ami a szórakozás mellett sok-sok mindent fejleszt is.  

Hogyan segít a ló a gyerekeknek? Olvasd el a cikket!

tovább...