Kockacukor lovassuli - A lovastúra
  • 7-10

Vadadi Adrienn

Kockacukor lovassuli - A lovastúra

Illusztrátor: Kőszeghy Csilla

Pagony Kiadó, 2024

200 oldal , Puha kötés

A Kockacukor lovassuliba vendégek érkeznek: széles karimájú kalapjuk van, szőrén ülik meg a lovat, és láthatatlan mozdulatokkal irányítják az állataikat. Csuti hamar megismerkedik a westernlovasokkal, és Pali bácsi vezetésével többnapos lovastúrára indulnak együtt. Napközben az erdőt járják, vagy éppen a lovakkal együtt mennek úszni, éjszaka pedig sátorban alszanak a fák között. Persze akadnak viták és balesetek is, de mire visszaérnek a lovardába, mindenki összebarátkozik – még a lovak is!

Már tudsz olvasni? Mit gondolsz, el tudnál olvasni egye­dül egy egész regényt? Próbáld meg! A Zseblámpás Könyvek egész biztosan neked valók! Nagy betus, nem túl hosszú, izgalmas és vicces történetek várnak! Készíts be a takaró alá egy zseblámpát is, mert ezeket a könyveket nem fogod tudni letenni.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Westernkalapot a fejekre!

Mi is imádjuk a lovakat, de ezeknek az állatoknak az igazi rajongói a kisiskolások. A te gyereked is csillogó szemmel beszél róluk? Csak lovakat rajzol, színez éjjel-nappal? Akkor a Kockacukor lovassuli-sorozat a legnagyobb kedvencetek lehet! Jó hírünk van: megérkezett a negyedik rész is, melyben Csutiék egy igazi lovastúrára indulnak!

Irány a lovastúra!

Megérkezett a Kockacukor lovassuli-sorozat negyedik része, és izgalmasabb, mint valaha! Csutiék ezúttal egy igazi lovastúrára mennek, ahol rengeteg érdekes kalandban van részük. Olvass bele A lovastúrába, és éld át Lópaciékkal a kalandokat! A könyvet akkor is imádni fogjátok, ha az előző részeket még nem olvastátok, de ha már ismeritek a sorozatot, akkor most le fog esni az állatok! Olvass bele a könyvbe!

Frissítő újdonságok a meleg napokra

Aki a közelgő nyári szünetre keres olvasmányt, szerencséje van! A közelmúltban új könyvek költöztek a Pagony boltok polcaira, és már alig várják, hogy valaki beléjük olvasson. Új résszel jelentkezik többek között Széna Bogi, Maszat, Sherlock Bones és Rókazsolt, közben a Ligetben mesélnek a fák, és az Anybody már alig várja, hogy új dolgokat meséljen a tesünkről. És olyan régen látott kedvencek is újra megjelentek, mint Pikó, a nagyotmondó kishal, A csiga és a bálna, és még sokan mások! Olvass tovább, és ismerd meg mindannyiukat!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások