Társasok a strandtáskába

A legjobb kártyák nyaraláshoz

Itt a nyár, irány a strand! De milyen társasokat vigyünk magunkkal, amik nem foglalnak sok helyet, de mégis feldobják az árnyékban hűsölés pihentető perceit? Segítünk! Összeszedtük a legújabb és legizgalmasabb kártyajátékokat, amiket könnyedén zsebre vághattok, és bármikor elővehettek akár a fürdőlepedőn is! Ismerd meg a nyári kedvenceinket!

tovább...

Menzacsataaa!

Bemutatjuk a Lyukasóra sulis kártyák első darabját!

Mi az az emlék, ami az iskolával kapcsolatban azonnal eszedbe jut? Ha kicsit is hasonlítasz ránk, akkor a menza! Van, aki jó szájízzel gondol rá, van, aki kevésbé, de mindenkiből erős asszociációkat vált ki ez a gondolat. A Lyukasóra sulis kártyák sorozat első darabja éppen ezt tematizálja. Tudj meg mindent a Menzacsatáról!

tovább...

Azt szeretem a legjobban, ha szórakoztathatom az embereket

Batki Zsolt játékfejlesztővel beszélgettünk

Ismerd meg a Pagony Játékkiadó eddigi egyik legviccesebb társasát! A Menzacsata játékfejlesztőjével, Batki Zsolttal beszélgettünk. Megtudtuk tőle, hogy készült a Menzacsata alapjául szolgáló, világszerte népszerű kártyajáték, és azt is, mi volt az ő kedvenc menzakajája. Olvass tovább!

tovább...

Itt az összes Pagony-kártya!

Ismerd meg mind!

A Pagony-mesehősök szerelmesei már 18 pagonyos kártyajáték közül válogathatnak, ha a könyvek lapjain túl is találkozni szeretnének a kedvenceikkel. Ebben a szemlében korosztályos ajánlás szerinti sorrendben bemutatjuk az összeset, hogy biztosan megtaláld a hozzátok illőt! Olvass tovább!

tovább...

Kártyajátékok két csengetés között

A legjobb unaloműzők szünetekre és lyukasórákra

Elő a kártyákkal! Olyan társast kerestek, ami nem igényel nagy helyet és sok előkészületet? Amit akár egy uzsonnaszünetben is le lehet játszani? A Pagony Játékház munkatársa most bemutatja nektek a legjobb, legviccesebb, legfelszabadítóbb kártyajátékokat! Olvass tovább!

tovább...

Ismerd meg a Lyukasóra sulis kártyákat!

Bojti Annával és Győri Hannával beszélgettünk

Hamarosan érkezik a Pagony Játékkiadó legújabb sorozata, a Lyukasóra sulis kártyák! Az első darab pedig nem lesz más, mint a Menzacsata nevű, végtelenül vicces partyjáték! A Pagony Játékkiadó főszerkesztőjét, Bojti Annát, és a Pagony Kiadó szerkesztőjét és játékfejlesztőjét, Győri Hannát kérdeztük a sorozatról. Olvass tovább!

tovább...