1 ünnepi könyvet fizetsz, 2-t kapsz!

Vedd meg az Adventi kalendáruimot, és ajándékba kapod A kéményseprő hóembert!

Vásárolj most 2 csodaszép ünnepi könyvet 1 áráért!

Ha szeretnéd igazán meghitté varázsolni az adventi időszakot, akkor idén a legszebb dolog, amit beszerezhetsz Szabó T. Anna Adventi kalendáriuma. Ráadásul most egy igazán vicces téli mesekönyvet adunk mellé ajándékba, Végh György tollából A kéményseprő hóembert!

Mielőtt vásárolnál, ismerd meg a könyveket!

Szabó T. Anna: Adventi kalendárium

Igazi ünnepváró képeskönyv az egész családnak! Az ünnep azé, aki várja – és a várakozás ugyanolyan szép, mint maga az ünnep. A kint sötét és hideg, bent gyertyafényes, meleg téli estéken csöndesedj el Szabó T. Anna békés soraival és Rofusz Kinga gyönyörű képeivel! Ha türelmes vagy, mindennapra találsz egy verset… egészen karácsonyig.

Végh György: A kéményseprő hóember

Ebben a könyvben sokféle hóember létezik. Szó esik például Patyolat Pityuról, Fehér Ferkéről, Havasi Albertről vagy éppen Hermelin Alajosról. De a mese nem róluk szól. Az igazi főszereplő Hó-Kuszpók Istók, aki táncol a telefonpóznán, feljut a háztetőkre, találkozik egy macskával és megment egy pislákoló lángot. Hosszú, csíkos sálja van és egy sokat használt söprűje. Repülni is tud, de ami a legérdekesebb, igazi kéményseprő válik belőle. Hogy hogyan, azt megtudod majd a meséből! 

És akkor rakd a kosaradba külön-külön a két könyvet! Az Adventi kalendáriumot ITT, A kéményseprő hóembert ITT, és mi egy könyv áráért kettőt adunk: teljesen ingyen kapod a kalendárium mellé A kéményseprő hóembert, amivel egyrészt megspórolhatsz 2150Ft-ot, másrészt a magadénak tudhatsz egy szupervicces téli mesekönyvet!

Kapcsolódó termékek