5 érv a programozás mellett

Tanulj meg kódolni 10 lépésben!

Szeretnéd, hogy a gyereked ne csak felhasználná az izgalmas játékokat, hanem meg is értené, hogyan működik a virtuális világ? Most megteheti, miközben még egy csomó mást is megtanul. (Sőt, akár te is megtanulhatsz programozni!;)) 

Tanulj meg kódolni 10 lépésben!

1. Logikus

Ha a matek annyira nem vonzza a gyereked, viszont szeret a gépen játszani, akkor itt a remek lehetőség, hogy megismerje a virtuális világok hátteréül szolgáló programnyelveket. A Tanulj meg programozni 10 lépésben a kezdetektől kíséri el az olvasóját a kreatív megvalósításokig, miközben játékosan tanít meg egy rendkívül logikus nyelv használatára. Tartsd kondiban az agyad! Ezzel a kötettel nem lesz nehéz.

10lepesben01.jpg

2. Mert nem lehet megunni

Olyan izgalmasra sikerült a könyv, hogy egyszerűen alig tudtam abbahagyni. Pedig én aztán egyáltalán nem vagyok kocka, mégis elvarázsolt a programozás világa. Hihetetlen mennyi lehetőséget rejteget ez az egyszerű kis kötet.
10lepesben02.jpg

3. Mert guszta

Egyszerűen annyira jól sikerült a könyv mind vizuálisan, mind szövegileg, hogy az általános iskolásoktól kezdve a szülőkön és nagyszülőkön át mindenkinek csak ajánlani tudom! A legjobb, hogy a gyerekek is simán megértik és összerakják a dolgokat. Persze, a programozás nem olyan nehéz dolog, de akkor is! Bár ilyen lenne minden informatika óra!10lepesben03.jpg

4. Mert hasznos

Ha igazán belejössz a dologba, (majdnem) minden álmod valóra válhat! Nem is hinnéd, mennyit könnyít az életeden a kódolás. Gyakorlatilag bármilyen területen hasznos, sőt nélkülözhetetlen!

5. Mert itt tartunk

10lepesben04.jpgMég mindig nem eléggé lerágott csont a gyerek és a virtuális világ kapcsolata. A virtuális világokban való jelenlét a kisiskolás kortól ma már gyakorlatilag elkerülhetetlen. Az új paradigma akár tetszik, akár nem, uralni kezdte a világot. Az viszont tuti, hogy nem könnyi értelmesen lépést tartani a folyamattal. Hogy ne legyél a helyzet áldozata a legjobb, ha megismered magát a dolgot! Alkalmazd a kötetben tanultakat és rájössz, milyen kreatív, összetett és praktikus tudás bortokosa lettél! A kódolással való játék igencsak előnyös. Kövesd a világ ritmusát és épülj belőle. Ez az a könyv, ami biztos, hogy nem lesz káros hatással a gyerekedre, sőt, végre fény derül a virtuális világok titkaira!

10lepesben05.jpg

Kapcsolódó termékek