A legjobb adventi kalendárium

Sztorizd át a hideg napokat!

Minden napra csomagolj be egy Sztorikockát, és a tied lesz a világ legszuperebb adventi kalendáriuma! A cikkünkre kattintva jelentünk a legújabb kiegészítőkről és újdonságokról. Szépséges megoldásokat pedig itt találsza csodaszép kalendárium elkészítéséhez!

Sztorikocka kiegészítő - Rescue

26362.jpgHa már megvan valamelyik 9 kockás Sztorikocka társasjáték, és szeretnéd még érdekesebbé tenni a történeteidet, friss ötletekre lenne szükség a kalandosabb mesékhez, akkor a Sztorikocka kiegészítőket neked találták ki.

A Rescue, azaz az életmentő rajzokkal teli 3 kocka akciófilmes elemekkel teheti még színesebbé a játékot. Mi jut eszedbe egy mentőmellényről, egy bernáthegyiről, vagy egy drónról? Keverd össze az egyik alap sztorikocka szettel és kiderül!

Sztorikocka kiegészítő - Powers

26361.jpgEgészítsd ki a meglévő Sztorikocka játékodat egy szupererőket összegyűjtő hármas dobókocka mixszel, és máris jöhetnek a szuperhősös történetek! Ezzel a kiegészítő szettel olyan szárnyakat kap a fantázia, amelyet még egy képregényíró is megirigyelhet. Gondolatolvasó, repülni tudó, vagy alakváltó hősökkel szeretnéd megtölteni az újabb történeteidet? Akkor erre a kiegészítőre lesz csak szükséged!

Sztorikocka kiegészítő - Medieval

26360.jpgA lovagok korát is könnyen megidézheted a Sztorikocka társasjátékkal, ha megvan hozzá ez a középkori kiegészítő szett. Udvari bolondokkal, lovagi tornával, királykisasszony megmentéssel lesz tele az összes családi történetmesélés, pont annyi kalanddal és annyi romantikus fordulattal, amennyit csak szeretnél. A régvolt történelmi korokba kalauzol ez a hármas kockaszett minden egyes alkalommal, mikor hozzákevered valamelyik kilences alap játékhoz.

Sztorikocka kiegészítő - Bolondos dallamok

26716.jpgKépzeld csak el, mi lenne, ha a Looney Tunes, azaz a Bolondos dallamok meséjének végre te alakíthatnád a történetét, akár úgy is dönthetsz, hogy ezúttal bizony Gyalogkakukkot utoléri üldözője. De vajon mit tesz vele utána a farkas? Vagy mégis kap egy váratlan segítséget a madár az utolsó utáni pillanatban? Mindez rajtad múlik, ha dobsz a kilenc kockával és a kis képeket összefüggő történetté alakítod.

26715.jpgScoobby Doo szellemvadász csapatának sorsa ezentúl a te kezedben lesz. Annyi váratlan fordulattal és félelmetes szellemmel töltheted meg kalandjaikat, amennyivel csak tudod. Ebben lesz segítségedre a kilenc dobókocka tele a szereplők képével, csapdákkal, szellemekkel és furmányosabbnál furmányosabb rejtekhelyekkel. Akár a barátaiddal, akár a családoddal játszol, mindenki szellemekkel fogja teletűzdelni a meséjét!

Kapcsolódó termékek