A legmenőbb ismeretterjesztő könyvek ötéves kortól

méhek, idő, járművek és a tudás legnagyobb enciklopédiája

Az világ felfedezése a legnagyobb kaland! Távoli tájak, ismeretlen vidékek, különleges épületek, csodálatos állatvilág és a titokzatos emberi test - megannyi megismerni és megtapasztalni való tudás rejteget... Fedezd fel a legmenőbb ismeretterjesztő albumokat és újdonságokat!

Az ismeretterjesztő kiadványok nagyon népszerűek, és egyre több van belőlük, úgy tanítanak, úgy tájékoztatnak, hogy képileg hatásosak, tartalmilag könnyen felfoghatóak, és a tudományos kérdéseket, jelenségeket abszolút az olvasóik életkorához igazítják, az ő szemszögükből közelítik meg.
Zseniális találmány, és egyre több kiadó alkalmazza a kukucskálást, mint felfedezést. Ez a könyvforma már a legkisebbeket is rengeteg információhoz juttatja, amikor lapozgatás közben kis, felnyitható ablakok segítségével a "dolgok mélyére" bukkanhatnak.
Az ismeretterjesztő könyvek számomra legizgalmasabb darabjai azok a kiadványok, amelyek frappáns illusztrációkkal, képi és nyelvi humorral közvetítik az információkat. Belevisznek továbbá egy kis böngésző jelleget is, ezzel biztosítva, hogy nem egykönnyen teszi majd le a könyvet az olvasója. Pár évvel ezelőtt jelentek meg azok a gigantikus méretű, klasszikus rajzokkal illusztrált lengyel könyvek, amelyek pont olyan lenyűgözőek, mint amilyen nagyok (Föld alatt víz alatt).
A könyv már óvodás kortól nyugodtan forgatható. Felső  korhatára pedig nincs, hiszen a felnőtteknek épp olyan élvezetet nyújthat, mint a gyerekeknek.
Rendeld meg most!
Biztos nem vagyok egyedül azzal a helyzettel, amikor a gyerekeim olyan kérdéseket tesznek fel mondjuk a világegyetemmel kapcsolatban, amire vagy elfelejtettem a választ, vagy akár sosem tudtam. A tudás enciklopédiája című könyv tehát nem csak a gyerekeink kérdéseire tud választ adni, hanem mi, felnőttek is rengeteget tanulhatunk belőle.
tudas.jpg

Ez a könyv is a világmindenségből indul. A világegyetemtől a naprendszerünkön át jut el a Földünkig. Külön részeket szentel a felszínt formáló erőknek, az erőforrásoknak, az időjárásnak és az óceánok világának is.

Kapcsolódó termékek