Apró játékok apró csizmákba

Lista a legmenőbb ujdonságokról

Íme itt vannak a legmenőbb újdonságok! Most azokat szedtük csokorba, amik nem foglalnak sok helyet, beférnek a csizmákba és emellett változatosak és izgalmasak. A szemlében találsz mini logikai játékokat, igazi parti kártyákat, gyorsasági játékokat, szókirakót, flippert, színezőt, ügyességi játékot, sőt fantasztikus kreatív, mesélős, társasági játékot is!

Mini játékok

26594.jpg26593.jpgEzeket a csomagokat az igazi Djeco-rajongók már jól ismerik. Most végre újra bővült a paletta, ráadásul nem is akármilyen különlegességekkel, a történet mesélős kártyákon időrendi sorrendbe kell rakni a képrészleteket,  itt sokat lehet nevetni, az angol szókeresővel próbára teheted a nyelvtudások, a szókincsed és a helyesírásod, a Találd ki, melyik lány vagyok!és Találd ki, melyik fiú vagyok! című paklikkal pedig fejlesztheted a logikád, a megfigyelő- és a kombinációs készséged!

Sneak Peek társasjáték

26482.jpgGyűjtsd össze a legtöbb kártyát úgy, hogy közben résen vagy, hiszen a 3 egyszínű, a 3 azonos mintájú és a 2 párból (3 kártyából 2 színpár és 2 képpár) álló lap mind a nyerési esélyeidet növeli. Játék közben a jó memória előnyt jelent, mert idővel két pakli kártyáit kell észben tartani!

Ezt a játékot 5-10 éves gyerekek számára ajánljuk.Tripolo

26481.jpg3 egyező kártya egy sorban, ez a Tripolo! A játék a jó megfigyelőképességen alapul, mérd össze megfigyelőképességed versenytársaidéval, és szabadulj meg minél gyorsabban a kártyáidtól. Alakíts ki Tripolokat szín, ábra és betű alapján! Bárhová, ahol két hasonló kártya van, tedd hozzá a kezedből a megfelelő, harmadik kártyalapot, így kapod meg a Tripolot. 3 azonos lap kell egy sorban vízszintesen, függőlegesen, vagy átlósan. Reagálj gyorsan, hogy te legyél az első, aki megszabadul valamennyi kártyájától. A kártya vízálló! Játékidő: 10-20 percEzt a játékot 6-99 éves gyerekek számára ajánljuk.Utazó Scrabble

26451.jpgA világ legnépszerűbb szójátéka kis méretének köszönhetően most utazás közben is játszható. A peremes játéktáblára bepattintott betű zsetonok fixen rögzülnek, így nem esnek le a játékfelületről. A Scrabble betűjáték egy rendkívül szórakoztató, mégis egyszerű játék. Ideális egymás elleni izgalmas csatákhoz vagy arra, hogy családi vagy baráti körben kikapcsolódjon. Az Utazó Scrabble lenyűgöző, gondolkodásra serkentő szórakozást nyújt minden játék során, tehát: húzzon betűket, törje a fejét, és próbálja meg a háromszoros szóértékkel a legmagasabb pontszámot elérni. Tartozékok: 1 játéktábla, 102 db betűzseton, 4 db betűtartó, 1 db zsetontartó zsák, 1 db játékszabályEzt a játékot 10-99 éves gyerekek számára ajánljuk.

Flipper

26425.jpgSzeretsz flipperezni? És még a kalózokat is imádod? Akkor ez az új mini flipper a Vilac-tól kiváló útitársad lesz bármerre is jársz! Ezzel a játékkal fejlesztheted a motorikus képességed, a szem-kéz koordinációd, ráadásul, ha éppen nincs társaságod, egyedül is tuti jól el tudod ütni vele az időt. Minden kisgyerek kedvence ez a vicces és izgalmas játék, amivel soha nem tudsz kétszer ugyanúgy végigvinni egy meccset. Amitől pedig végképp különleges, hogy kicsi és praktikus!

Ezt a játékot 3-6 éves gyerekek számára ajánljuk.

Színezhető füzetek

26409.jpg26411.jpgAz Avenue Mandarine csodás grafikáival muszáj megismerkedned, ha szeretsz színezni! Azállatok ezúttal szuperhősnek öltöztek és arra várnak, hogy te a lehető legszebben kiszínezd őket! Barangolj a világban az Utazás című a remek színezővel, fedezz fel különféle tájakat! Csak a képzeleted szab határt, hogy milyen színeket kombinálsz! Sőt ezúttal a farm lakói is eljönnek hozzád, és arra várnak, hogy te a lehető legszebben kiszínezd őket!

Ezt a terméket 3-6 éves gyerekek számára ajánljuk.

Batasaurus

26586.jpgSzeretsz kártyázni? Ismered a Djeco kalózos és boszis játékait, és neked is a kedvenceid lettek? Akkor szerezd be a legújabb dinós kártyát, ami tuti a család kedvence lesz! Vigyázat, nem árt majd figyelned és memóriádra is nagy szükséged lesz!

Ezt a játékot 5-99 éves gyerekek számára ajánljuk.Storigolo

26480.jpgSzeretsz mesélni? Igazi sztorikocka-rajongó vagy? Ez a te játékod lesz! Az indulás előtt meg kell állapodnotok, hogy a történet milyen hosszúságú legyen. Ehhez egy időzítőt tudtok beállítani. Az első játékosnak le kell raknia egy kártyát és elkezdeni a történetét mesélni, majd sorban mindenki pakolgatja a saját kártyáját az előzőre úgy, hogy a lerakott kártyán lévő kép alapján kiegészíti a saját sztorijával. A játékosokra van bízva, hogy egy izgalmas, szövevényes vagy egy vicces történet kerekedik ki a végére. Vajon meg tudod jegyezni a történet minden részletét? Az a játékos, akinél az időzítő megszólal elkezdi a történetet mesélni egészen a legelejétől úgy, hogy megnevezi a lerakott kártyát a helyes sorrendben. A helyesen megnevezett kártyákat a játékos magánál tarthatja. Ha a játékos úgy érzi, hogy a társa nem biztos a dolgában, vagy nem emlékszik jól ,próbára teheti! Szuper izgalmas, vicces és fordulatos játék! Mindenkinek szívből ajánlom!

Ezt a játékot 5-7 éves gyerekek számára ajánljuk.

Kapcsolódó termékek