Betegségűző könyvek kicsiknek

Tippek és trükkök lábadozáshoz

Kicsik a betegágyban? Nincs ok aggodalomra! Ezekkel a könyvekkel tuti, hogy egy pillanatnak tűnik a gyógyulási idő!

Megfújni és tapaszt rá

megfujni.jpg
Ez az a könyv, ami miden kisgyereket elvarázsol egészen 6-7 éves korig. (A kiadó 0-3 éves kor között ajánlja, de mivel kipróbáltam több korosztálynál, biztosan állíthatom, hogy a nagyobbak is odáig lesznek!) A nagyobb méretű, kemény oldalas könyvet otthonossá teszik a kedves, színes állatok. Angolból Varró Dániel ültette magyarba a benne olvasható verses láncmesét, amiben a kutya, a majom, a bárány, a medve és az elefánt egymás után megsérülnek. A gyógyítás pedig a kis olvasó dolga lesz! "Megfújni és tapaszt rá!" Halljuk és olvassuk a sorokat – és az interaktív játék itt óriási örömömre úgy lép be, hogy minden mozdulatunkkal a mesére, a rímekre kell figyelnünk – a gyerekek pedig megfoghatják a leszedhető és újraragasztható ragtapaszokat, és meggyógyíthatják az állatkákat. Igazi örömkönyvecske, amit érdemes minden nap levenni a polcról!

Rendeld meg most 20% kedvezménnyel!

3 foglalkoztat, ami felvidít: Öröm, bánat, három állat ; Toljad, húzzad, töltsd tele Fejjel lefelé, kint és bent

27632.jpg
Yasmeen Ismail kreatív könyvei nagyon inspirálóak (Felnőtteknek is szuper ajándékok!), amikhez nem lesz szükségetek másra, csak színes ceruzákra, vagy zsírkrétákra!
27594.jpg
Mackó, Hápi és Nyuszi segítenek nektek beindítani a fantáziátokat, a kicsiknek megtapasztalni az ellentétpárok logikáját, 

Építs járműveket! Ha beteg a gyerek, szuper dolgokat lehet csinálni, még az ágyban is! Nézd ezt a szuper Tűzoltós kreatív játékot!

emberitest.jpg
Gyere felfedezőútra! Tudj meg mindent a testedről! Az emberi test Mi Micsoda Junior kötetét 5-7 éves gyerekeknek ajánlja a Babilon kiadó. Ez az a könyv, ami a kinyitható kis ablakaival eleve telitalálat. Hát még, ha fontos információk, izgalmas ismeretek rejlenek az ablakok mögött! Ebből az óriási, vaskos könyvből kiderül, mi teszi különlegessé az emberi szervezetet, hogyan növekszenek a gyerekek, milyen a csont valójában, mi a szív, a tüdő, a keringés, mi történik az elfogyasztott táplálékkal, hogyan működik az agyunk, mire való a szem és a fül, hogy miért nem érezzük az ízeket, ha náthásak vagyunk, mire való a bőrünk és, hogy hogyan tehetsz többet a testedért. Tökéletes lapozgatni való könyv lábadozós napokra. 

Tedd a kosaradba most 20% kedvezménnyel!

Hamarosan megjelenik az Első orvosi táska könyvem! Ízelítőül annyit, hogy egy igazi kis betegségűző-csomag lesz, amiben könyvet, kirakót, sőt még Tóth Krisztina rímeit is megtalálod! Amire a kis beteg végigmazsolázza az egész bőrönd tartalmát, már meg is gyógyult!

Miket ajánlunk még nátha ellen? Gyógyulós társasokért és könyvekért kattints az akcióra!