Könyvek karácsonyra kisiskolásoknak

Ha elveszve érzed magad a lehetőségek között, ugyanakkor egy irtó szuper könyvet keresel a 6-10 éves korosztálynak, jó helyen jársz, mert a legmenőbbeket gyűjtöttük össze ebben az ajánlóban! Van közte sok-sok friss és ropogós újdonság is!

tovább...

A tökéletes karácsonyi könyvek kiskamaszoknak!

Abszolút karácsony!

Kiskamaszoknak nem könnyű olyan karácsonyi meglepetést választani, ami elég menő, elég izgalmas és még könyv is - ebben egyetérthetünk. Mi most kategóriákra bontva listáztuk nektek az összes Abszolút könyvet, hogy megkönnyítsük számotokra a választást, és partnereink korosztályos újdonságait is belecsempésszük a listába. Így biztosak lehettek abban, hogy karácsony másnapján egy fotelben összegömbölyödve olvasó gyereket találtok majd a nappaliban!

tovább...

Egyedül egy egész regényt!

Ismerd meg a Zseblámpás könyveket!

A 7-10 évesek az a korosztály, aki már igénylik az összetettebb olvasmányokat, és bár még nem adnánk a kezükbe egy 300 oldalas regényt, szeretnénk, ha örömmel olvasnának. Nagyon fontos, hogy olyan könyvek közül választhassanak, amik egyszerre jelentenek kihívást és sikert, ugyanakkor maiak, szórakoztatóak és lekötik a figyelmüket.
A cél az, hogy a gyerekek élvezzék az olvasást, így a Zseblámpás könyvek egytől egyig vidám, kalandos és pörgős olvasmányok. Tudj meg róluk mindent!

tovább...

Minden Tilos az Á-könyv valaha

Regények, versek, novellák kamaszoknak és felnőtteknek

Fogalmad sincs, mit olvasna szívesen a kamaszod? Vagy magadnak is néznél valami érdekeset? Jó helyen jársz! A Tilos az Á könyvei között van könnyed szerelmes regény, elgondolkodtató disztópia, menő irodalom-feldolgozás, letehetetlen nyomozós történet, de mély, komoly regények is skizofréniáról, veszteségről vagy függőségről, hogy csak néhány témát említsünk. Van itt időutazós sorozat, krimi, fantasy de vers- és novellaantológiákat is találsz. Olvass tovább, és ismerd meg a Tilos az Á Könyveket!

tovább...

Az első bál

György Alida novellája a Tízig aludni antológiából

Itt a Tilos az Á Könyvek legújabb novellaantológiája, a Tízig aludni! Kortárs és kortalan szövegek felnőtté válásról, énkeresésről, és még sok minden másról. Olvasd el György Alida novelláját!

tovább...

Kisláb, Nagyláb jó barát

Itt a legújabb Zseblámpás könyv

Hatalmas, dörgő léptekkel érkezett a Pagony Zseblámpás könyvek legújabb része, a Nagyláb, Kisláb! Ha szeretitek a Roald Dahl-könyveket vagy a kedves történeteket barátságos szörnyekről, mint a Barátságos óriás vagy esetleg a A Graffaló, akkor Ellen Potter regénye is garantáltan tetszeni fog az egész családnak! Olvasd el a Odett, a Bartók Pagony üzletvezetőjének ajánlóját!

tovább...

Játssz szabadon!

Kirsten Boie Szerdán végre játszhatok! című könyve segít

A gyerekek egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen a szabad játék. Azonban megítélni, hogy pontosan mennyi időt engedjünk nekik, és hogyan tanítsuk meg őket önmaguk elfoglalására, már egyáltalán nem egyszerű feladat. Kirsten Boie Szerdán végre játszhatok! című könyve Fanni pár napos kalandját meséli el kedves humorral, gyerekek számára jól átérezhető stílusban. A történet észrevétlenül gondolkodtatja el az olvasót arról, hogy mik az igényei a szabad játékkal kapcsolatban, ezzel talán egy csöppet megkönnyítve a szülők dolgát is. Ismerd meg a Zseblámpás könyvek új részét!

tovább...

Vasárnap - részlet

Olvass bele a Szerdán végre játszhatok!-ba

Szuper könyvünk érkezett a 7-10 éves korosztály számára, mely nem csak a szabad játék fontosságát hangsúlyozza, de nagy segítség lehet az önálló olvasás felé vezető úton is. Olvass bele a Zseblámpás könyvek új részébe, a Szerdán végre játszhatok!-ba!

tovább...

Hugó - Két szőrgombóc

Olvass bele a Nagyláb, Kisláb című Zseblámpás könyvbe!

Egy kedves meseregényt keresel a barátságról, az elfogadásról és a szaszkvacsokrók? Megtaláltad! Ellen Potter könyve, a Nagyláb, Kisláb a Zseblámpás könyvek sorozatban jelent meg, és tökéletes első "igzai könyv", amit a 7-10 éves korosztály már önállóan is elolvashat. Olvass bele!

tovább...