Bolti programok

Budapesten és vidéken

Millió program kicsiknek, nagyoknak, csládoknak!

Minden boltunkban rengeteg programot találsz, a legfrisebb aktualitásokért látogass el az adott bolt facebook oldalára!

A Pagony a Pozsonyi úton (Pozsonyi út 26.) állandó programjai:

Minden hétfőn, délután 5 órától Sakk foglalkozás Fehér Zsuzsival, a Pepita kódex szerzőjével. Sakkozni elsősorban a nagy ovisokat és a kisiskolásokat várjuk.
A foglalkozás díja 1000Ft

Minden szerdán, 10 és 11 órakor Jánosházi Péter várja a piciket és kísérőiket a Zenebölcsi csellóval című foglalkozására. Már egész pici babákkal lehet jönni, de a kis ovisok is örömüket lelik majd a muzsikában. A foglalkozás nagyon népszerű, ezért regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a zenebolcsicselloval@gmail.com, vagy a Pagony a Pozsonyi úton Facebook oldalon lehet.
A foglalkozás díja 1000Ft

Minden csütörtökön délután 5-kor diavetítés Fejős Pannival.
A program ingyenes.

Minden pénteken 10 órától Maszatoló Szalay-Hillier Enikővel. Kézműves foglalkozás a legkisebbeknek.
Szeretettel várjuk a gyerekeket 1,5-2 éves kortól. Vágunk, ragasztunk, festünk, gyurmázunk, és minden alkalommal hazavihetitek az alkotásotokat
A foglalkozás díja 1200 Ft.

Pagony a Gellért térnél (Bartók Béla út 5.)  programjai:

Annyi programmal váruk itt, hogy el sem fért az órarend... A részletekért kattints ide!

Pagony a Sugárban programja: 

- Minden csütörtökön 10 órától ZENEZUG - a legkisebbeknek!

Próbáljátok ki legújabb zenés-játszós-táncolós programunkat Grasso-Kormos Máriával, aki óvó- és tanítónői tapasztalatokkal is rendelkező zenész, zenetanár. Ölbéli, játékok, mondókák, klasszaikus zenei részletek, hangszerek, zenehallgatás és tánc 45 percben, 0-3 éveseknek.

A Fehérvári Pagony programjait ezen a plakáton találod:
jofh.jpg

A Debreceni Pagony programja:

Állandó programjaink:

hétfő 10 óra Zenebölcsi

hétfő 16:30 Drámafoglalkozás

kedd 16:30 Agytorna

szerda 16:30 Sakk

csütörtök 17 óra Kids club angol

Különleges programjaink:

Szeptember 16. 10 óra Pagony papírszínház és kézműves délelőtt

Ezen a szombaton útjára indul a Pagony papírszínház matiné. Havonta egyszer egy papírszínházas mesét tekinthettek meg, utána pedig a meséhez kapcsolódó kézműves foglalkozáson vehettek részt.

Aki mesél és a foglalkozást vezeti: Puskás Ani

Szeptember 23. 10 óra Hangszeres zenebölcsi a Sokszínvirág zenekar tagjaival

Programjainkról érdeklődjetek személyesen a boltban, telefonszámunkon vagy Facebook-oldalunkon üzenetben!

A Pécsi Pagony programjai részvételi díj ellenében és előzetes regisztrációt követően látogathatóak. Részletek  a Facebook-on, valamint személyesen a Pagonyban.

Hétfőnként 10.00-tól a legkisebbeket várjuk a MeseTérKép Festőkoffer – Mini foglalkozására. A szülőknek és a legkisebbeknek (8 hónapostól 3 éves korig) szóló foglalkozás egy közös élmény a babával, ahol együtt fedezhetjük fel a különböző színek, formák és anyagok világát.
CSATLAKOZOM AZ ESEMÉNYHEZ A FACEBOOKON!

Keddenként 16.30-tól a szülőkkel együtt várjuk a gyerekeket a MeseTérKép Festőkoffer – Családi Festőpartijára, ahol a szülő a gyermekével együtt újra átélheti  a játék, az önfeledtség érzését, amelyet az alkotási folyamat adhat!
Gyermekével a verbalitás helyett egy egészen más síkon, a vizuális önkifejezés világában találkozhatnak különböző fantasztikus helyeket bejárva. Ez a programunk október 3-tól indul.
CSATLAKOZOM AZ ESEMÉNYHEZ A FACEBOOKON!

Szerdánként 16.30-tól a MeseTérKép óvódásoknak szóló foglalkozásain minden héten új mesevilágot barangolunk be havonta változó témáink alapján, így hangoljuk össze a kortárs meséket a vizuális művészettel. Az első alkalmakon a színekkel kísérletezünk.
CSATLAKOZOM AZ ESEMÉNYHEZ A FACEBOOKON!

Csütörtökönként 10.00-tól Villuth András gitározik-énekel a bölcsis korosztálynak. Ez a programunk október elejétől indul.

16.30-tól a MeseTérKép alsósoknak szóló foglalkozásaira várjuk az érdeklődőket, ahol minden héten új mesevilágot barangolunk be havonta változó témáink alapján, így hangoljuk össze a kortárs meséket a vizuális művészettel.
Az első alkalmakon a színekkel és a fényekkel kísérletezünk.
CSATLAKOZOM AZ ESEMÉNYHEZ A FACEBOOKON!

17.00-tól Zsibolygó Mozgásos kreatív alkotófoglalkozás indul, ahol kipróbáljuk, hogyan lehet mozgás közben rajzolni, milyen érzelmek rejlenek egy rajzolt vonalban, vagy hogy milyen hangjai vannak a természetnek és vajon mit tesznek a kövek, ha beteríti őket a sivatagi homok? CSATLAKOZOM AZ ESEMÉNYHEZ A FACEBOOKON!

Szeptember 22-én, pénteken 10.00-tól Baby Dúdolda lesz a Pagonyban Horváth Kornélia vezetésével. A programra elsősorban most a babákat várjuk 3-tól 15 hónapos korig.
CSATLAKOZOM AZ ESEMÉNYHEZ A FACEBOOKON!

Szeptember 23-én, szombaton Bogárdi Alíz várja meseórájára a gyerekeket és szüleiket. Egy Meseórába sok minden belefér: fülelés, dalolás, mondókázás, zenekarosdi. Irka-firka, sétafika, tánc! A cél a zenei élmény, a hagyomány éltetése és a hangszerek megismerése. A legkisebbeknek, szüleiknek és nagyszüleiknek ígér ez a program önfeledt időtöltést.
CSATLAKOZOM AZ ESEMÉNYHEZ A FACEBOOKON!

A programok részvételi díj ellenében és előzetes regisztrációt követően látogathatóak. Részletekről tájékozódhattok a Facebook-on, valamint személyesen a Pagonyban.

Októbertől játékos-zenés angol foglalkozás is indul Kevin Abrams angol anyanyelvű angoltanárral. Kevin a szombati nyitóbulin 9 órától ingyenes bemutatót tart a foglalkozásáról az érdeklődőknek.