ITT AZ ÚJ KUFLI-KÖNYV ÉS A MOZIFILM!

A kuflik és az Akármi már a mozikban és könyvesboltokban!

Figyelem, kuflirajongók! AUGUSZTUS 12-ÉN MEGÉRKEZETT A KUFLIK ÉS AZ AKÁRMI MOZIFILM! Itt a legújabb kedvcsináló trailer: Kattints, és már nézheted is!

a_kuflik_es_az_akarmi_borito_1000px.jpg
Hamarosan érkezik a A kuflik és az Akármi! Az új rajzfilmben és könyvben olyan akármik történnek hét kedvencünkkel, hogy az aztán tényleg nem akármi! Zödön elvarázsolt foltját keresi, Valér megpróbál eltévedni, Hilda végtelen hosszú sál kötésébe kezd, Fityirc és Titusz egy különleges kiállításra keverednek, Bélabá világkörüli útjáról mesél, Pofánka pedig majdnem végleg elkavarodik az időben… Szóval csak a szokásos.

kuflik_3_socalmedia_05.jpegA harmadik Kuflik mozifilmből azt is megtudhatjátok, miért bánjunk csínján a szőrbogyókkal, mit tegyünk, ha elfurcsul az árnyékunk, hogyan néz ki egy vadonatúj évszak, mire használható az odavissza-gumó, no és legfőképpen: hogy mi is az az Akármi! Sőt, új szereplőkkel is megismerkednek: felbukkan a titokzatos Mamóka, az ormányos flömd, aki szökdelős-elkapdosósozni is tud, Szamóca Anyóka, aki a boltjában ezernyi furcsa dolgot árul, nem is beszélve a csavargó Vándorkaktuszról, aki messzi földről érkezik az elhagyatott rétre!

Készülj a premierre A kuflik és az akármi mozifilm slágerével, a Csitt-csatt dallal!

202356889_4329251560428170_1818687428754879808_n.jpeg
Az új Kuflik mozifilmben semmi sem az, mint aminek elsőre látszik (vagy épp nem látszik) és rátok van bízva, hogy akármibe bármit beleképzeljetek. Ahogyan azt a film szlogenje is mondja: Ebből még bármi lehet!

A legfrissebb infókért iratkozzatok fel a Kuflik YouTube csatornára!

Igazán különleges csengőhangra vágysz? Ne keresgélj tovább! Ide kattintva letöltheted az új kuflis csengőhangokat, amivel tuti nagy sikert aratsz majd!

A film hat éven felülieknek ajánlott.

Kapcsolódó termékek