Nyerd meg a legvagányabb kuflik pólót az egész családnak!

Most olyan egyedi pólótok lehet, ami senki másnak nincs a világon!

Szeretnél nyerni egy igazán egyedi, különleges pólót? Olyat, amiből csak annyi példány készül az egész világon, ahányan Ti vagytok a családban?

blogcikk_kep.jpgA Pagony és a KEDD Stúdió most játékot indít, amelyben olyan egyedi KUFLIK pólót nyerhet a család, amit csak Nektek gyárt le méretre a KEDD STÚDIÓ!!

Elmondjuk, mi a teendőd!

Ti egészen biztosan jól ismeritek már a kuflikat, vannak kuflik könyveitek, nézitek a rajzfilmeket és tuti, hogy vannak kedvenc kiszólásaitok is, amiket idézni szoktatok a kedvenc szereplőitektől.

Most annyit kérünk tőletek, hogy válasszátok ki azt az idézetet a könyvekből vagy a filmekből, amelyik legjobban tetszik nektek, fotózzátok be vagy másoljátok be egy posztba, és osszátok meg a Facebook-on a #kufliduma hashtaggel. Kérjük, írjátok oda azt is, melyik meséből és szereplőtől van az idézet!

Fontos: a poszt legyen nyilvános, hogy bárki láthassa, ne csak az ismerőseitek! Mi a hashtag segítségével fogjuk összegyűjteni és kisorsolni a nyerteseket, ezért kell, hogy nyilvánosak legyen a posztotok!

A játék időtartama: 06.18-07.09., kérjük ebben az időszakban osszátok meg az idézeteket!

Eredményhirdetés: 07.10-én.

Nyeremények:

A játékban résztvevők között kisorsolunk egy szerencsés családot, akik számára maximum 6 fő erejéig a kívánt méretre elkészíti a KEDD STÚDIÓ a teljesen egyedi, kiválasztott idézettel ellátott Kuflik pólókat.

Emellett 5 további nyertest KUFLIK ajándékcsomaggal lepünk meg a Pagony és a KEDD Stúdió kuflis termékeiből válogatva.

Hajrá, várjuk a posztokat!