Elindult a Pagony-insta!

Különleges tartalmakkal várunk benneteket monstantól az Instagramon is!

Ha használtok instát az inspirálódáshoz, akkor mindenképpen nézzetek ránk ott is, mert ott olyan tartalmakkal is várunk benneteket, amilyeneket máshol nem fogtok megtalálni.

Csatlakozz itt!

Mesélünk egy kicsit a munkánkról, a könyvek- és játékok születéséről, arról, hányan és miként dolgozunk a kiadóban, és ez miért nagyon izgalmas.

Mesélünk arról, mit szeretnek a mi gyerekeink olvasni és játszani, mert az az igazi referencia szerintünk, legalábbis nekünk tuti. Ebben biztos, hogy lesznek számotokra igazi meglepetések.

Mesélünk arról, hogy mit szeretünk mi (fel)olvasni és játszani, mert ugye ez sem egy utolsó szempont.

Mesélünk a szerzőinkről, illusztrátorainkról, játékfejlesztőinkről, hogy jobban megismerhessétek őket, mert egytől egyig nagyon érdekes és különleges emberek, akikkel kaland a közös munka.

Tervezünk élő bejelentkezéseket, sőt mi több: mostantól inkább az instán lesznek élőben szülőknek szóló szakmai beszélgetések, amelyekben a fontos témák mellett nagyon szívesen ajánlunk személyre, helyzetre szabott irodalmakat és játékokat.

És persze mesélünk mindenről, ami aktuális, fontos, érdekes, vicces, pagonyos.

Most jelezzük, hogy továbbra is mindenre nyitottak vagyunk, ami benneteket érdekel! Dobjátok be a kívánságaitokat bátran, és igyekszünk majd befogadhatóan, szórakoztatóan, de továbbra is hitelesen és tartalmilag pontosan segíteni benneteket abban, hogy boldog és kiegyensúlyozott olvasókat neveljetek!

Kattintsatok ide, és ne maradjatok le az új tartalmainkról!