Fogócskázz és bújócskázz Boribonnal!

Jön az új Boribon-társas!

Van egy jó hírünk azok számára, akik nagy rajongói a kedves kismackónak, netán már rongyosra játszották a Boribon, hogy vagy? és Adj egy pacsit, Boribon! társasokat hamarosan érkezik a vadiúj, friss és ropogós Boribon-társas!
A Hova bújtál, Boribon? már hároméves kortól felhőtlen szórakozást nyújt a kicsiknek (és persze a nagyoknak is)!

hova_bujtal_boribon_box_1000px.jpgNem csoda, hogy a Boribon-társasok bűbájos ábráikkal és kedvenc szereplőinkkel, Annipannival és Boribonnal hamar kedvenccé váltak: az ismerős karakterekkel és az egyszerű, de szórakoztató és sok-sok készséget fejlesztő játékokkal könnyű megfogni gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Az új társasjátéknál is hasonlókra számíthattok, ezt garantáljuk!

Sőt, ezúttal Hapci és Szuszi is csatlakoznak a jóbarátokhoz, hogy egy fergeteges bújócska-fogócska partival múlassák az időt!

Itt tudod előrendelni!

Na de milyen társas a Hová bújtál, Boribon?

A játéknak kétféle verziója van, egy versengő és egy együttműködő.

A versengős játékváltozatban az egyik játékos Annipannival van, aki szeretné megtalálni Boribont, a másik pedig Szuszival, Hapcival és Boribonnal. Csak ez a játékos tudja, hogy a három lefordított korong közül melyiken lapul mindannyiunk kedvenc kismackója!
Nincs más hátra, mint dobni, lépegetni a helyszínkártyákon, és közben nagyon vigyázni, nehogy Annipanni utolérje és megtalálja Boribont!
Ha játékosan szeretnétek fejleszteni a koncentrációs képességet és még egy pici taktikai érzéket is hozzákeverni, épp ez a ti játékotok! A kicsiknek ugyanis szuperizgalmas kihívás megjegyezni, melyik lefordított korong Boribon, és úgy mozgatni a korongokat, hogy Annipanni meg ne találja a mackót!
Kb. 10 perces egy menet, de ha nagyon belejöttetek, elővehetitek a dobozból a 3 csillagot is. Minden kör végén kap egyet a nyertes, és a három kör végén a legtöbb csillag tulajdonosa lesz az abszolút győztes.

Ha nem csak ketten szeretnétek játszani, netán az együttműködést erősítenétek a gyerekek között a versengés helyett, válasszátok a fogócska verziót! Ezt a változatot 2-4 fő játszhatja. A játékosok Boribonnal, Szuszival és Hapcival vannak, és közösen próbálják megakadályozni, hogy Annipanni megfogja Boribont.
A játék nem csak a kooperációs készséget fejleszti, de a memóriát is. A helyszínkártyák ugyanis ebben a változatban lefelé vannak fordítva. Ha az adott helyszínkártyára lépő játékos helyesen tippeli meg, melyik kártyára lépett éppen, felfordíthatja a helyszínkártyát, ezzel siettetve a győzelmet. A játékosok akkor nyernek, ha minden helyszínkártyát felfordítottak, mielőtt Annipanni elkapta volna Boribont.

Rakjátok körbe a helyszínkártyákat, rá a szereplőket, dobókockát a kézbe, és már indulhat is a játék! Mindenkinek fergeteges tavaszváró fogócska-bújócskát kívánunk!

Itt tudod előrendelni!

Kapcsolódó termékek