Küldj saját készítésű online képeslapot!

Agócs Írisz, Dániel András és Pásztohy Panka rajzaival!

Ez a karácsony más, mint az eddigiek - ezt talán nem is kell már mondani. Az ünnepi asztalt most nem üli majd körbe az egész nagycsalád, a barátokkal sem biztos, hogy találkozhatunk. De mi itt vagyunk, és igyekszünk mindenféle mókás ötletet kitalálni, hogy ez a sajátos helyzet mégsem szomorkás, hanem meghitt és nevetéssel teli legyen!

Készítettünk nektek szuper online küldhető, pagonyos üdvözlőlapokat, amiket ráadásul egyedi szöveggel ti magatok készíthettek el, és bármilyen online beszélgetős applikációval egy mozdulattal elküldhettek a címzettnek!

Hogyan működik?

Borzasztóan egyszerűen! Ha legörgetsz, itt megtalálod az összes, általunk készített sablont. Ezeket képként elmentheted a telefonodba - elég ha hosszan rányomsz a képre, és a felugró menüben a letöltésre ütsz. Aztán a telefon galériájából megnyitva bármilyen beszélgetős alkalmazás (Messenger, Viber vagy WhatsApp) segítségével kedvedre módosíthatod, személyre szabhatod. A Facebook Messengerben például elég, ha megnyitod a küldeni kívánt sablont, majd a fent megjelenő menüsor segítségével már írhatsz és díszíthetsz is! Ennyire egyszerű!

Íme, az üdvözlőkártyák:

hokutya_2.jpg

hokutya_1.jpg

medve_2.jpg

medve_1_flekk.jpg

kufli_3.jpg

kufli_1.jpg