Kiránduló kuflik

Itt van Dániel András 20. kufli-kötete!

Megjelent a tízéves kufli-sorozat 20. kötete! Az Év Gyerekkönyve díjas író legújabb kuflis könyvében ismét két mesét találnak az olvasók, akik közül néhányan már biztos régóta szeretnének egy jót kirándulni a kuflik társaságában. Ebből az új, őszi-téli kötetből végre kiderül, hogy érdemes-e ilyesmiről álmodozni…

Dániel András: Kiránduló kuflik
A szerző rajzaivalAz eddig megjelent kötetekből már mindenki számára egyértelmű, hogy a kuflik sosem azt csinálják, amit szokás, szóval ebben a jubileumi könyvben épp nem buliznak. 
Egy őszi heverészés során rájönnek, hogy idén még nem is voltak kirándulni! Azt viszont mindenki tudja, milyen nehéz összekészülni, mindent elpakolni egy kiránduláshoz! Ám mire mindent bepakolnak Zödön hátizsákjába a – Nélkülözhetetlen Holmik Egy Pompás Kiránduláshoz nevű listáról, rájönnek, hogy a kirándulás inkább berándulás lesz...
A második mesében leesik a hó… Rendkívül kellemetlen, ha valaki éppen akkor veszíti el a sálját, amikor hideg van odakint. Zödönnel bizony ez történik, és most nagyon fázik... még szerencse, hogy a barátai Hildával az élen a segítségére sietnek és Hilda egy kufli színekben pompázó hatalmas sálat köt, nem is akármilyet!
Érdemes a kuflikat ünnepelni a legújabb, imádnivalóan hétköznapi mesékkel és rajzokkal, hiszen az Elhagyatott réten sosem áll meg az élet!

3 éven felülieknek


Könyvfesztiváli program: Szeptember 30., szombat, 10.00 óra, Gyereksarok:
Boldog születésnapot, kuflik!
Köszöntsd fel velünk a kuflikat a 10. születésnapjukon, és örvendezz az Elhagyatott rét lakóival a 20. könyv megjelenésén!A kuflikupac ezúttal tele lesz ünnepi kalandokkal: hóbortos beszélgetéssel vár Dániel András, csavaros kuflikvíz teszi próbára a legnagyobb rajongókat, majd óriástársason és más egyéb furcsa feladatokon csiszolhatod az ugródudorod ruganyosságát.
A program után Dániel András a Pagony standjánál dedikál.
Kapcsolódó termékek