Megjelent az Életem első könyve!

Lackfi János különleges kötete nosztalgikus pillanatokra

Emlékszel még az első szavaidra? Esetleg az első bilizés, az első bábszínház-látogatás vagy az első ovinap beugrik? Ha a saját emlékezetünk talán nem is a legtisztább ezekkel a korai élményekkel kapcsolatban, biztosan van a rokonok között, aki örömmel emlékeztet néhány szórakoztató húzásunkra saját felfedező időszakunkból. Lackfi János legújabb kötete, az Életem első könyve biztosan sok-sok emlékezetes élményt idéz majd fel saját gyerekkorodból, és készít fel a család új tagjainak első élményeire!

eletem_elso_konyve_borito_500px.jpgMár első pillantásra érezhető volt ezzel a könyvvel kapcsolatban, hogy itt többről lesz szó, mint egy kisgyermekeknek szánt “első könyvről” – jelentsen is ez bármit. Majd haladtam előre a könyvben, és egyre több és több ember jutott eszembe, akinek ezt a könyvet ajándékba adnám. És nem csak gyerekek jutottak eszembe! Szülők, testvérek, volt tanárok, barátok, sőt régi ismerősök is.

Miért járt ez a fejemben? A könyv minden oldalán első éveink 1-1 meghatározó élményéről olvashatunk néhány kedves, vicces bekezdésen keresztül. Olyan élményekről, amiket mindannyian átéltünk, de mindannyian kicsit máshogy. Ezek a nosztalgikus, meghitt, mégis szórakoztató egyperces gondolatok számos családi beszélgetést elindíthatnak, legyen szó a nagyszülők történeteiről, a szülők emlékeiről vagy a gyerekekről szóló sztorikról, de az újdonsült szülők készülődésére szánt kedves meglepetés is lehet a könyv, hiszen minden oldala olyan élményekkel van tele, amivel mindenki biztosan találkozni fog.

Megrendelnéd? Kattints ide!

02.jpgElvégre kinek ne lenne néhány emléke vagy története arról, milyen íze volt első kóstolásra a sörnek? Véletlenül töltötték ki nekünk, vagy nyughatatlan felfedezővágyunk miatt próbálhattuk ki? Esetleg évekig emlegetett történet volt a családban az első felállás, az első szülinap vagy az első hajvágás? Ilyen és ezekhez hasonló történetek csalnak mosolyt arcunkra lapról lapra ebben a kis könyvben.

Lackfi János írt egy könyvet az egész családnak és közel-távoli szerettünknek úgy, hogy mindenki megtalálhatja saját magát benne. Olyan szakmailag elismert és olvasók által szeretett gyerekirodalmi művek után, mint a Részeg elefánt vagy a Kövér Lajos színre lép, most még közvetlenebb formában szólítja meg az olvasókat, akik ez esetben nemcsak gyerekek, hanem azok a felnőttek is, akik szeretnek jókat nevetne nosztalgiázni a gyerekkorukon.

Az Életem első könyvét Agócs Írisz illusztrációi egészítik ki, aki minden oldalon újabb és újabb vicces-bájos karakterrel ábrázolja a történetet, így tényleg mindenki megtalálhatja magát és saját emlékeit ebben a könyvben!

A könyvet ide kattintva tudod megrendelni.

Kapcsolódó termékek