Gratulálunk a Rumini verseny nyerteseinek!

Megszületett a végeredmény!

A hosszú nevezési időszakban rengeteg fantasztikus pályamunka érkezett hozzánk, amelyek a Rumini világot idézték meg nekünk különböző, igazán kreatív módokon. Most végre felfedhetjük, hogy kik voltak azok a szerencsések, akik kiemelkedtek építésükkel a többiek közül.

A zsűri figyelembe vette az építési képességeken és technikai megoldásokon túl a vizuális megjelenítést; a kapcsolódásokat a Rumini világhoz; a kreatív téma választást és még számtalan más meghatározó pontot, amelyek a végső sorrend felállításig vezettek.

Gratulálunk a nyerteseknek és külön gratulálunk minden résztvevőnek, akik idejüket és munkájukat adták ehhez a feladathoz! Azok se keseredjenek el akik esetleg most nem nyertek, mert ők sem távoznak üres kézzel! Apró meglepetésekkel készült a Pagony és a Kockashop közösen, többek között minden résztvevő kap 250 hűségpontot, amelyet a Kockashop oldalán válthatnak majd be. A részletekről és a meglepetésekről e-mailben kap mindenki tájékoztatást a továbbiakban!

Reméljük, sok hasonló versenyt tudunk még indítani a jövőben!

A győztesek névsora a regisztrációs nevek alapján a következő:

Osztályos nevezők:

1. helyezett: Csikiegerek - Így kezdődött...

2. helyezett: Mendel - A kartács tengere térképe

3. helyezett: NataliaRM - Batka sziget

Egyéni nevezők:

1. helyezett: BotosNóra - Fecó, a hajótörött

2. helyezett: Kiscsőr - Mokka-szigeti apátság

3. helyezett: lvnteDatolyapart

Pagony különdíj:

Pipszi - Berg Judit: Rumini (LEGO borító)

Végül, de nem utolsó sorban meglepetésképpen egy Kockashop különdíj is született, hiszen rengeteg csodás munkát kaptunk és úgy éreztük mindenképpen szeretnénk még egy pályamunkát megjutalmazni. A Kockashop különdíj nyertese a Pagony nyereményválogatásán túl egy LEGO® 31109 – Kalózhajó készlettel lesz gazdagabb!

Kockashop különdíj nyertese:

Bartha Áron Egon - Metamor tornya