A Little Dutch visszahívja egy termékét!

A Little Dutch az egyik kedvenc gyerekjáték-márkánk, hatalmas szeretettel, odafigyeléssel készítik játékaikat, a gyerekek érdekeit szem előtt tartva. Most biztonsági okokból visszahívták egyik termékük egy kiegészítő darabját, és a visszaküldőket egy kis meglepetéssel is kárpótolják.

A közleményük változtatás nélküli szövegét olvashatjátok:

LD 4473 Little Dutch orvosi táska EAN kód: 8713291444737

9339fc6d-3c1e-4a92-b0a5-a688a4ec8491_4_5005_c.jpegErről a darabról van szóPotenciális biztonsági problémát észleltünk, amelynek következtében a sárga/lila pirula elválhat a lapról. Ez nagyon komoly kockázatot jelenthet a nagyon pici gyermekek számára, ha a levált pirulákat a szájukba veszik (fulladásveszély).

Azonnal leállítottuk a termék értékesítését.

Ha ez az orvosi táska a birtokában van, akkor kérjük a képen látható pirula levelet tartsa távol gyermekétől. Kérjük, küldje vissza nekünk a fenti képen látható játék elemet. A visszaküldési címkét itt tudja kinyomtatni.

Kérjük, használja ezt a visszaküldési címkét az ingyenes visszaküldéshez. Kérjük, egyértelműen adja meg nevét és címét. Együttműködését megköszönve ajándékot küldünk majd a megadott címre.

Ez a termék 2019 szeptemberétől mostanáig játékboltokban, bababoltokban és az interneten került értékesítésre. A Tiamo magas követelményeket támaszt termékei minőségével és biztonságával szemben, és elnézést kér a kellemetlenségekért.

A biztonsági figyelmeztetéssel kapcsolatos további információkért kérjük forduljon emailben a Tiamo b.v.-hez: contact@tiamo.nl