Gyere el a Pagony első játékboltjába, a Pagony Játékházba!

Megnyitottuk 12. boltunkat, a Pagony Játékházat! Gyere el, ismerd meg!

Legújabb boltunkban, a Pagony Játékházban ezúttal nem a könyveké, hanem a játékoké a főszerep. Mindig is tudtuk, hogy ahogyan a könyveknek, úgy a játékoknak is hatalmas szerepe van a gyerekek fejlődésében, ezért már a kezdetektől nagy gonddal válogattuk ki azokat a különleges játékokat, amik bekerülhetnek a Pagony boltok kínálatába.

Ahogy gyarapodott a Pagony bolthálózata, egyre inkább éreztük, hogy szükség van egy olyan Pagony boltra is, ahol a játékoké a főszerep, így született meg a Pagony Játékház. A könyvesboltjaink sem csak egyszerű könyvesboltok, a Pagony Játékházat is úgy terveztük meg, hogy ide élmény lesz bejönnöd.

120791726_3868291653185064_8243529455355481948_n.jpgA Játékház csapata: Laura, Bella és EmeseHosszas keresgélés után nem messze az első, újlipótvárosi Pozsonyi Pagonytól, a Szent István park mellett találtunk egy különleges helyet, ahol meg lehetett valósítani azt, amit megálmodtunk: hatalmas területen, 110 négyzetméteren többezer játékot találsz nálunk, amelyeket az elmúlt évek játékszakmai tapasztalata alapján, gondos tervezéssel válogattunk össze számodra. Ahogyan azt a Pagony-boltokban is megszokhattad, most is különleges enteriőr, egyedi hangulat vár rád nálunk!

Akik rendszeresen látogatják a Pagony valamelyik boltját, már tudják, hogy eladóink szakmai segítségére mindig számíthatnak. Nincs ez másként a Pagony Játékház esetében sem, sőt: Laura, Bella és Emese hónapokat töltöttek azzal, hogy még a megnyitás előtt megismerjék az összes játékot! És mivel mindhárman hatalmas társasjáték rajongók a magánéletben is, téged is gyakorlatias tanácsokkal és hozzád illő ajánlatokkal fognak segíteni.

A Játékházban minden korosztály megtalálja a neki való játékot. A Pagony boltokból már ismerheted a játszósarkot, ahol vonatpálya, plüssök, fejlesztő játékok várják a piciket - ezt természetesen megtalálod majd a Pagony Játékházban is, és a nagyobbakat is korosztályosan megfelelő

Várunk a Szent István park mellett a hét hat napján, reggeltől estig. Hozd a kistesót és a nagytesót, üljetek le együtt játszani, próbáljátok ki egyedi fali játékainkat vagy a rengeteg társas valamelyikét. Mostantól szabad a játék, megnyitott a Pagony Játékház!

Pagony Játékház

1137 Budapest, Pozsonyi út 36.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 10-19h, szombat 10-18h

E-mail:jatekhaz@pagony.hu

Telefon: +3670/335-0867

Facebook:https://www.facebook.com/PagonyJatekhaz/

Instagram:https://www.instagram.com/pagony_jatekhaz/

Ne maradj le a Pagony Játékházzal kapcsolatos hírekről, játékajánlókról, akciókról és kuponokról, iratkozz fel hírlevelünkre!!