Megnyílt az 5. budapesti boltunk, a Tabán Pagony!

Ismerjétek meg a Pagony bolthálózatának 11. tagját!

Már az I. kerületben, Krisztinavárosban is találtok Pagonyt!

Júniusban átvettük a Krisztina téri Anno Meseboltot. Ismertük, szerettük az Annót. Úgy gondoljuk, hogy nagyon hasonló a szemléletünk: fontos, hogy egy mesés hely legyen a bolt, ahová be lehet csak úgy is jönni, játszani, beszélgetni. Hogy válogatott könyvek és játékok várjanak titeket. Hogy akik a boltban várnak titeket, jól ismerjék az összes terméket. Hogy bátran kérdezhessetek és megtaláljátok együtt, amire szükségetek van.

Ezúton is köszönjük az Anno mesebolt minden kollégájának, hogy egy ilyen fantasztikus helyet vittek hosszú-hosszú évekig, és ígérjük, hogy mi is hasonlóképp visszük tovább, vigyázunk erre a gyönyörű ékszerdobozra a Krisztina téren.

A mai napon megnyitottuk a Tabán Pagonyt!

Szeretettel várunk titeket legújabb boltunkban, ahol a Pagony és a Tilos az Á könyvei mellett a minőségi gyerek- és ifjúsági irodalom színe-javát megtalálod. Különös gonddal válogatjuk a játékokat is minden korosztálynak, hogy neked minél könnyebb legyen megtalálni azokat a játékokat, amikre igazán szükséged van! Célunk, hogy te is tudd, mit érdemes olvasnotok, és hogy a gyerekek játékosan ismerjék és szeressék meg a könyveket. Ebben segítenek neked felkészült eladóink, akikhez bátran fordulhatsz bármilyen kérdéssel, kéréssel. Mi olyan hely vagyunk, ahol leveheted a kabátod, pelenkázhatod a babát, bármikor kérhetsz egy pohár vizet, üldögélhetsz, olvasgathatsz és kutyával is bejöhetsz! Hamarosan programokkal is készülünk nektek.

taban_laura_anita.jpgIsmerjétek meg a Tabán Pagony csapatát, fogadjátok szeretettel Bagossy Laura, a bolt vezetőjétenk bemutatkozását!

Sok-sok évvel ezelőtt, egy ovis és egy bölcsis gyerek anyukájaként kerültem a Pagonyhoz. Pécsi lány vagyok, színházi- és kulturális újságírói múlttal. Feleségként és kismamaként kerültem a fővárosba, és a Pagony lett az első munkahelyem, illetve a második otthonom. A Pozsonyi úti bolt vezetőjeként nagyon sikeres hat évet tudhatok magam mögött, ráadásul barátom lett fél Újlipótváros. Hasonló tervekkel indulok neki Krisztinaváros meghódításának is. Biztos vagyok benne, hogy a Tabán Pagonyban is sikerül majd olyan hangulatot teremtenünk, hogy szívesen időzzetek nálunk. Ránk mindig számíthattok, ha jó könyvet, vagy szuper játékot vásárolnátok, de ha csak beszélgetni szeretnétek, akkor is szívesen látunk benneteket. Kezdetben Vajda Anitával felváltva leszünk a bolt gazdái. Anita most került hozzánk, és neki most ovisak a lányai. Diplomája szerint bölcsész, ráadásul egy posztgraduális képzésen alaposan belemélyedt a gyermek és ifjúsági irodalom rejtelmeibe. Mindketten nagyon lelkesen várjuk a nyitást, és azt, hogy mielőbb megismerkedhessünk veletek.

Kövessétek a Tabán Pagony Facebook oldalát, hogy mindig értesüljetek a friss hírekről!

Tabán Pagony
1013 Budapest, Krisztina tér 7.
Nyitvatartás: hétfő-péntek 10-19h, szombat 10-18h
Tel.: 70/884-2823
E-mail: taban@pagony.hu