Gratulálunk a díjazottaknak!

Itt vannak a Merítés-díj 2023 nyertesei!

Megérkeztek a Merítés-díj 2023 eredményei. Elképesztően büszkék vagyunk rá, hogy a gyerekirodalmi kategóriában két Pagony-könyv, az Emma csöndje és a Csend apó kertje lett a befutó. Ismerd meg őket!

emma_csondje_borito_1000px.jpgEmma csöndje
Gimeis Dóra - Takács Mari

Gimesi Dóra meséje arról szól, hogyan találja meg egy csendes kislány a saját hangját, hogyan kerekedik felül a félelmein, hogy segíteni tudjon a barátainak.

Ebből a történetből a gyerekek jobban megérthetik, hogyan tudnak vigyázni a vízi állatokra. Emellett észrevétlenül érzékenyít a könyv, és a csúfolódás helyett egymás elfogadására tanít.

Takács Mari csodaszép illusztrációiban pedig hatalmas élmény lesz elmerülni kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Kattints ide és szerezd meg!

csend_apo_kertje_borito_1000px-1.jpgCsend apó kertje
Bojti Anna - Fülöp-Ferth Tímea

Ki mondta, hogy a matematika nem lehet játék?

Bojti Anna interaktív könyve Fülöp-Ferth Tímea rajzaival minden kétkedőt meg fog győzni arról, hogy izgalmas rejtvényekkel, kalandos logikai feladványokkal észrevétlenül, játszva fejleszthető a gyerekek matematikai érzéke. Különösen, ha meg kell találniuk legjobb barátjuk eltűnt nővérét Csend apó titokzatos kertjében...

A könyvben 10 átdolgozott feladat van elrejtve, melyek a Zrínyi matekverseny 3. és 4. osztályos kérdéssoraiban is megállnák a helyüket. Ezek a feladatok játékosan, rejtvényként, a történetbe ágyazva szerepelnek.

Kattints ide és szerezd meg!

Minden alkotónak szívből gratulálunk!

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságainkról, akcióinkról és különleges programjainkról, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre!