Debütált a YouTube-on a Kuflik második évada!

Otthonról is élvezhetitek már a Mi újság, kuflik? epizódjait!

2019 őszén került a mozikba a Dániel András hatalmas népszerűségnek örvendő gyermekkönyvei alapján készült, 11 epizódból álló Mi újság, kuflik? mozifilm, amit kicsik és nagyok egyaránt kitörő lelkesedéssel fogadtak.

Most pedig szuper hírünk van számotokra: a KEDD Stúdió jóvoltából hamarosan az összes epizódot megnézhetitek a KEDD YouTube-csatornáján!

large_kuflik_02.jpgA 7 kufli kalandjai epizódonként élesednek, minden kedden és pénteken találtok fenn egy új részt.

Elsőként a Hilda kalapja került fel, de megnézhetitek majd például A kuflik és a puffpudingot, amiben Pofánkáék új receptet próbálnak ki, az Odalent a fűben, amiben megismerhetjük az elhagyatott rét legparányibb lakóit, vagy a Tengerre, kuflik!, amiben szemtanúi lehettek egy igazi csalózkatahajónak!

A YouTube-on a rajzfilmsorozat 11 epizódja mellett 2 bónuszepizódot is megtaláltok majd, A kuflik és a zsibbadó dudor, valamint a Bélabá távcsöve címűt. Sok-sok új és őrületesen vicces karaktert is megismerhettek, például Doktor Furcsát, a zsibbadások és bizsergések szakértőjét vagy Kleofárdot, a manótevét, aki a földalatti birodalom idegenvezetője.

Ha szívesebben néznétek egyszerre a részeket, akkor sem kell sokáig várakoznotok, hiszen az utolsó rész feltöltése után, szeptember 11-én a teljes mozifilm látható lesz a KEDD YouTube csatornáján!

mi-ujsag-kuflik-376481-1-l.jpgA Mi újság, kuflik? a sokatok által már jól ismert Egy kupac kufli mozifilm folytatása. A 13 mókás epizódot - az első évadhoz hasonlóan - az Oscar-díjra jelölt M. Tóth Géza és a Dargay Attila-díjas Jurik Kristóf rendezte. Kedvenceinket, a kuflikat pedig már megszokott módon a Jászai Mari-díjas színművész, Scherer Péter utánozhatatlan hangja kelti életre. A kuflik különleges világához különleges hangzásvilág is dukál: az effekteket és zenéket a többszörösen díjnyertes zeneszerző, Alpár Balázs szerezte.

A mesefilm jelölve volt a legjobb animációs film kategóriában a IV. Hét Domb Filmfesztiválon!

Ha több információra van szükségetek, látogassatok el a KEDD Stúdió Facebook vagy Instagram oldalára!