Öt szuper kártya utazáshoz!

Nézzétek, milyen jó kártyák közül válogathattok a Pagonyban! Az egyik vicces, a másik szerencsét kíván, van ami gyorsaságot és logikát, van, amelyik jó megfigyelő készséget. Mind újrajátszható sokszor, kis helyen is elfér, csak be kell dobni a hátizsákba!

exploding-kittens-kartyajatek-magyar.jpgRobbanó cicák

Hatalmas sláger volt már tavaly is ez a játék, és nem véletlenül. Kisiskolások már értik a kártya groteszk humorát és imádják a vicces és menő rajzait. Amúgy meg ügyesen kell gyűjtögetni a nyerő lapokat, hogy a végén ki tudjuk védeni a robbanó macska támadását. Persze simán lehet, hogy mégis behúzunk egy macskát, és ki kell szállnunk a játékból. De nem baj, negyed óra után lehet is kezdeni a következő kört, hátha akkor mi nyerünk.

Szerezd be itt!

30620.jpgKariba


Ebben a kártyában egy tó köré gyülekeznek az oázisban az állatok. A nagyobb viszi a kisebbet, de csak ha három van belőle. Csippetnyi taktika és nagy adag szerencse kell ide is, hogy pont mi tudjuk elvinni az összegyűlt paklikat. Minden körben más nyer, így garantált a jó szórakozás. Ehhez kicsit nagyobb hely kell, hogy kirakjuk körbe a kártyákat, nem egy kocsi hátsó ülésén játszós játék, de a vonaton a kisasztalra elfér.

Hatéves kortól.

Szerezd be itt!

cortex.jpgCortex 3


Ezt már inkább a szálláson vagy a strandon vegyük elő. Akinek gyorsan vág az esze és szemfüles, az nyer itt. Különböző feladattípusokban vannak itt feladatkártyák, amin gyorsan észre kell venni azonosságokat, számosságokat, egyéb vizuális információkat.

Kicsit nagyobbaknak, 8 éves kortól.

Szerezd be itt!


29645.jpgNagy nyomás alattNa, ez igazi hátsó ülésre való gyerekjáték. Stresszoldó hatású, ahogy nyomkodjuk a kis gumilapkát, és közben lehet agyalni, hogy hogy tudjuk sarokba szorítani a másikat.

Kicsit amőba, kicsit területfoglalás – mégis akár egy 5 éves is simán tudja játszani, minden egyéb eszköz nélkül.

Szerezd be itt!

29931.jpgMini Travel sorozat

Sokan ismerik nálunk a Djeco Mini játékait. 30 kártya van mindben, amiken kitalálós, megfigyelős, mesélős feladatok vannak ezúttal. Persze most is vonzó, szerethető illusztrációkkal. Szeretem az ilyen egyszerű, kreatív, jó impulzusokat adó játékokat, amiket akár mi is kiegészíthetünk nyaralás közben!

Keresd itt az összeset!


+1 felfújható strandlabda

Ha éppen hív a víz, akkor dobáljuk egymásnak ezeket a gyönyörűségeket - kattints érte!

space-ball-1-djeco-jatekok-172-1584311291-0.jpg
A borítókép forrása: https://aqua.hu/tarsasjatek/robbano-cicak-tarsasjatek-asm34566-t859383#gallery-2

Kapcsolódó termékek