Már külföldre is kérheted Pagonyos rendelésedet!

Külföldön élsz? Akkor ez neked szól!

Sokan megkerestetek minket mostanában, hogy lehet-e csomagot rendelni külföldre, hiszen a vírushelyzet miatt most kevesebben jutottatok el Magyarországra, így nem tudtatok feltankolni a gyerekeknek a legfrissebb könyvekből. Higgyétek el, mi is régóta törtük már a fejünket azon, hogyan tudnánk a világ minden pontjára eljuttatni számotokra kedvenc meséiteket.
És most szuper hírünk van: Maszat már nem csak Berg Judit meséjében száll repülőre, végre kérheted a csomagodat külföldre is! Olvass tovább, és kiderül minden!

Hogyan add fel a rendelést?

Ahogyan egy sima rendelés esetében is, a weboldalunkon, regisztráció után tudod megrendelni a termékeket. Miután elküldted a rendelést, mi kiszámoljuk, hogy milyen szállítási költséggel tudjuk neked elküldeni (az országtól és a csomag súlyától is függ), és ezután küldünk neked egy díjbekérőt, amelyen már a szállítási díj is szerepel. Ha a bankkártyás fizetést választottad, akkor pedig egy linket, amin keresztül ki tudod fizetni a csomagot és a szállítási díjat.

Hogyan tudod kifizetni?

Külföldi szállítás esetén vagy átutalással – ebben az esetben küldjük a díjbekérőt –, vagy pedig bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni a csomagodat. Készpénzes vásárlásra külföldi szállításnál nincs lehetőség.

Ha az átutalást választod, akkor szükséged lehet az alábbi adatokra:

Forint utalása esetén:
IBAN: HU93-10402166-50526666-67551006

Euro utalása esetén:
IBAN: HU78-10402166-50526666-67551082

SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB

A K&H bank központi címe: H-1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Közösségi adószám: HU12706552

Mennyibe fog kerülni a szállítás?

Európában a várható szállítási költség 5 kg-ig 5.000 - 12.000 Ft között alakul országtól függően.

Európán kívül nagyon változatosak az árak, ezért erre előzetes becslést nem tudunk neked mondani.

Számlázáskor a célország ÁFÁ-ját kell alkalmaznunk, így a fizetendő összeg eltérhet a rendeléskor látott összegtől!

Mikor kapod meg a csomagot?

Az utalásod beérkezése után összeállítjuk a csomagot és ha a rendelésben szereplő címekből van raktárkészlet, 3-5 munkanapon belül feladjuk. Ha esetleg nincs minden raktárkészleten, akkor amint beszereztük az hiányzó címeket.

Ha egyéb kérdésed van a külföldre rendelt csomagokkal kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@pagony.hu címen!