Papetri noteszeket mindenkinek!

Egy tökéletes ajándék

Hamarosan itt az anyák napja, és ha szeretnétek meglepni valamivel az anyukátokat, nagymamátokat, szomszéd nénit, akkor egyrészt nézzetek rá erre a szuper összeállításra, amit Laura készített, másrészt olvassátok el ezt a kis írást, ami a szívemnek egyik legkedvesebb nálunk kapható termékről szól!

Sokan hiszik, hogy mivel a Pagony gyerekkönyvesbolt, ezért a felnőtteknek itt nem terem babér. De ennél nagyobbat nem is tévedhetnének! Nekem például rengeteg cuccom van innen a könyveken kívül is, kezdve a matricáktól, tetoválásoktól, vászonszatyroktól egészen a naptárakig. Most róluk lesz szó.

Hatalmas noteszrajongó vagyok. Szívem szerint mindenféle füzetet, naptárat, titkos naplót összevásárolnék, csak hogy nézegethessem őket otthon. Minden egyes új darab felbukkanása a Pagonyban hihetetlen izgalommal tölt el. Gondolom, ez után a vallomás után el tudjátok képzelni, hány notesz boldog (és kissé felelőtlen) birtokosa vagyok.

01.jpgÉs talán azt is el tudjátok képzelni, mi történt, amikor először megláttam a Papetri naptárakat. Azt hittem, elájulok, annyiféle minta és szín és típus! A hozzám hasonlóknak döntést hozni ennyi lehetőség láttán konkrétan lehetetlen.

Keresd itt mindet!

Nekem se sikerült, ezért rögtön kettőt is vettem a Papetri naptárakból. Az egyiket a mindennapokban használom, a másikban pedig a Pagonnyal kapcsolatos összes teendő, határidő, könyvmegjelenés és ilyesmik vannak. Hogy volt-e szükségem kettőre? TERMÉSZETESEN. Jó, valószínűleg nem, de képtelen voltam dönteni, és így legalább ügyesen megmagyaráztam magamnak, miért elengedhetetlenül fontos egyből kettőt is beszerezni.

Ha esetleg szeretnétek tudni, miért kaptam vérszemet azonnal ezektől a naptáraktól és miért ajánlom szívemből nektek is, akkor nagyon szívesen elmesélem kicsit részletesebben is.

Mert kézműves magyar termék.

Mónus Mimi, a Papetri Paperworks alapítója eredeti szakmája szerint építész, méghozzá nagyon is elismert: egy csomó rangos szakmai díjat tudhat magáénak. Jogos a kérdés, hogyan kerültek a képbe a naptárak és noteszek? Úgy, hogy maga is hatalmas papírmániás! Ezek a naptárak mind-mind teljesen egyedi és kézzel készült darabok, és az alapanyagok fenntartható forrásokból származnak.A könyvek egyedi technikával készültek.

02.jpgA könyvecskék egyedi kötészeti technikával készülnek, aminek a neve longstich. Nyugi, én se tudtam, ez mit jelent, de a lényege, hogy így a naptárak nem csak síkra, de 360 fokra is nyithatók. Ezt rögtön le is teszteltem a sajátomon, és tényleg! Nagyjából az elpusztíthatatlan kategória, nem tudod megtörni a gerincét.

És hogy ez miért jó neked? Biztosan ismeritek azt az érzést, amikor a naptár egyik oldalára kényelmesen tudsz írni, de a másiknál görcsbe áll a kezed, vagy amikor már a könyvecske felénél tartasz és a belső 3-4 centi totálisan kihasználatlanul marad, mert egyszerűen nem férsz hozzá és nem tudsz oda írni.

Nézd, mennyiféle van!

Rengeteg különböző fajtából választhatsz!

Azoknak, akik menetrendszerűen január 1-jén kezdenek az új naptárakkal, természetesen vannak 2020 első napján startolóak a készleten, de ami most szerintem már inkább aktuális, azok az öröknaptárak. Ezeknek a lényege, hogy bármikor elkezdhetitek, hiszen dátumozatlanok. A dátumokon kívül viszont minden más funkció ugyanúgy megvan bennük, évtervező, havi tervező, célkitűzések, rengeteg hely jegyzeteknek, bevásárlólistáknak, gondolatoknak. Van, amelyikben órarendeket, fontos telefonszámokat is vezethettek. Az enyémekhez engem már nagyon bensőséges érzelmek fűznek: ha valamelyiket otthon hagyom, kicsit olyan érzés, mintha az agyamat hagytam volna a kanapén.

Naptárat vagy noteszt ajándékozni elég adu ász ötlet, hasznos, szép, és esetünkben még fenntartható és egyedi is! Papetri naptárat minden táskába!

Ja, és tehetséges helyi kisvállalkozásokat támogatni menő!

Keresd itt a Papetri termékeket!