Segítünk választani: hívj minket ajánlásért!

Mintha a boltban/Pagonyban lennél - azonnali segítség a vásárláshoz

A kedvenc Pagony-boltodban megszokott segítséget most megkapod a webes vásárláshoz is! Itt a lehetőség, keress minket telefonon vagy skype-on, mert mi most sem hagyunk segítség nélkül, így is megkapod azt az élő, azonnali segítséget, amit boltjainkban megszokhattál!

Miért van erre szükség?

Bár boltjaink a kormány legfrissebb rendeletében előírt kijárási korlátozását figyelembe véve ideiglenesen bezártak, a webshopunk jelenleg is üzemel, és onnan továbbra is tudsz rendelni. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy 10.000 termék közül nem könnyű választani. Szeretnénk, hogy tudd, hogy a webshopos vásárlásnál is kérheted a segítségünket, legyen szó kínálatunk bármelyik részéről! Kérj tőlünk korosztályos vagy tematikus ajánlást, érdeklődj a társasainkról, segíteni fogunk neked megtalálni a megfelelő könyvet, játékot. Pont úgy, ahogy azt megszokhattad a Pagony boltjaiban!

Hogyan működik a segítségadás?

Telefonon és skype-on is keresheted munkatársainkat (az elérhetőségeket a cikk/levél alján találod). Akár vissza is hívunk telefonon, ha szeretnéd! Ráadásul egy ajándékkal is meglepünk, ha telefonos segítséget kérsz a rendelésedhez!

01.jpg

Így fogunk segíteni

Azok a kollégák válaszolnak majd neked, akiket már ismerhetsz boltjainkból. Most nem a boltok polcai előtt fognak állni, hanem online, a webshopunkban keresik, ajánlják neked a könyveket, játékokat, foglalkoztatókat, mesélnek a könyvekről, elmagyarázzák, melyik játékot hogyan kell játszani, egyszóval segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb terméket. Büszkék vagyunk rá, hogy ők jól ismerik a rengeteg kötetet, társast, logikai játékot, fejlesztésben segítő termékeket, ezért bátran buzdítunk téged is arra, hogy kérj segítséget!

Ha telefonon kérsz segítséget, és utána rendelsz a pagony.hu webshopjában, egy ajándékkal is meglepünk! Kollégáink segítenek abban is, hogyan kapod meg az ajándékot. Kérdezz majd rá bátran te is!

Telefonálj, ha szükséged van a segítségünkre!

Várjuk a hívásodat, kérdéseidet hétfőtől péntekig 8-19 óra között! Keress minket, és minden lehetséges segítséget megadunk neked, hogy kollégáinkkal együtt megtaláljátok azokat a könyveket, játékokat, amikre most a legnagyobb szükségetek van!

Elérhetőségeink

Bartók Pagony: +36 70 629 3434 Skype: Bartók Pagony

Óbudai Pagony: +36 70 366 8008, Skype: Óbudai Pagony

Pozsonyi Pagony: +36 70 421 62 99 Skype: Pozsonyi Pagony

Zuglói Pagony: +36 70 391 02 07 Skype: Zuglói Pagony

Biztosak vagyunk benne, hogy velünk gyorsabban telik majd az idő, és mi valóban veled és mellettetek vagyunk - most így. Hívjatok minket bátran, segítünk!