Webfejlesztőt keresünk

Legyél a munkatársunk!

Szeretnél a Pagonynál dolgozni? Lehet, hogy pont téged várunk! Ha értesz a webes programozáshoz, akkor egy igazán különleges, családbarát munkahelyen fejlődhetsz tovább velünk. Olyasvalakit keresünk, aki örömmel alakítaná velünk együtt informatikai rendszerünket, akit be tudunk venni a dolgok kitalálásába, megtervezésébe is. Kattints ide a részletekért!

Rólunk:

- Könyvpiaci webshop és céges ügyviteli rendszert fejlesztünk több piaci szereplőnek.

- Ezekkel az eszközökkel dolgozunk: Backend: PHP, Frontend: JavaScript, CSS, HTML, admin felület: React.

- Zárt egységekben működő komponensekből álló, rugalmasan alakítható, formálható és bővíthető szoftvert írunk, amely jelenleg négy, nagyforgalmú webshopot szolgál ki.

- A közeljövőben tervezünk más online kereskedelmi piacokra belépni, ehhez keresünk új kollégát vagy kollégákat fejlesztői csapatunkba.

- Agilis módszertan szerint dolgozunk, JIRA-t használunk.

Kit keresünk?

- Tudás, tapasztalat és technológiai stack tekintetében rugalmasak az elvárásaink, a motiváció és a lelkesedés a legfontosabb a számunkra.

- Alapvetően olyan fejlesztőt keresünk, akinek már van minimum 2-3 év tapasztalata - akár döntően frontend (HTML, CSS, JavaScript), akár döntően backend (PHP) területről, akár full-stack fejlesztőként. Ha ennél több tapasztalatod van, akár senior vagy, akkor is örömmel fogadjuk a jelentkezésedet.

- Ami a legfontosabb számunkra, hogy olyan lelkes, kreatív kollégát találjunk, akit be tudunk vonni a tervezésbe is, aki örömmel vesz részt szolgáltatásunk további fejlesztésében. Olyan fejlesztőt, aki örül, ha nem egy kaptafára felhúzható feladatokat kell megoldania nap mint nap, hanem új kihívásokkal találkozik.

Mire számíthatsz nálunk?

- Ebből áll a felvételi folyamat:

Kérünk tőled egy rövid bemutatkozót (tanulmányok, tapasztalatok, motiváció, linkek eddigi portfólióhoz, LinkedIn-link).
Behívunk egy személyes beszélgetésre, ahol tudásodra, tapasztalataidra, céljaidra és személyiségedre is kíváncsiak leszünk.
Kapsz egy otthon megoldandó feladatot, mely nem igényel több időt majd 3-4 óránál a részedről.
Személyes záró beszélgetés, ahol értékeljük a beküldött megoldásodat, és ha minden jól megy, kezet rázunk!

- Az IT-piacnak megfelelő versenyképes fizetést kínálunk, mely megállapodás kérdése és a tudástól és tapasztalatoktól függ -> de a fizetésről az első, személyes, szintfelmérő beszélgetésen egyeztetünk, nem fogunk 4-5 körön keresztül túráztatni, hogy a végén derüljön ki, neked és nekünk más az elképzelésünk.

- Állandó munkatársat keresünk, heti 40 órás foglalkoztatásban - alapvetően bejelentett munkaviszonyra, de igény esetén vállalkozói szerződés is elképzelhető.

- Lelkes csapat vagyunk egy családbarát munkahelyen (Budapesten a Szent Gellért térnél), ahol tiszteljük egymást.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kérjük, küldd el bemutatkozó anyagodat a somogyi.laszlo@pagony.hu email-címre.

Minden jelentkezőnek visszajelzünk.