Díjnyertes Pagony-könyvek

Válogatás

Ugyan már elmúlt a karácsony, és biztosan ti is rengeteget gondolkodtatok, hogy mit vegyetek a gyerekeknek. A sok-sok ajánló és cikk mellett a készült már egy karácsonyi plakátunk, kattingassátok végig, segít nektek eligazodni az újdonságok sűrűjében. Csináltunk egy külön oldalt, ahol életkor szerint háromféle nagy infografikából, azaz óriási tájékoztató plakátból választhattok: legkisebbeknek, kisiskolásoknak, kamaszoknak. Most pedig itt egy Prezi a legdíjazottabb könyveinkkel - csupa Pagony, régi és új, nemcsak karácsonyra, mert mi egész évben nagyra tartrjuk a kicsiket!

Nézzétek meg a prezinket díjnyertes könyveinkről!
Először indítsátok el a start gombbal. Picit várni kell, hogy betöltődjön a sok szép kép.
A nyilacskával tudtok úgy lépegetni, ahogy én sorba raktam a könyveket. Ha nem akarjátok nyomkodni a nyilat, az alul, jobb oldalon található kis órajeles nyíllal tudtok automatikus lejátszást elindítani. De ez nem kötelező!
A prezit úgy nézegethetitek, ahogy akarjátok, mint egy nagy-nagy plakátot. Nyugodtan kattintsatok bele bárhol a kis ablakban, nagyítsatok bele scrollozással, ahol csak akartok, keressétek meg, ami titeket a legjobban érdekel.