Dobd fel a zsúrt, készíts te is egyedi, kuflis partifalatka pálcikát!

Pagony DIY

Ezúttal Dániel András Szerintem mindenki legyen kufli! című kötetéhez barkácsoltunk, méghozzá zsúrokban használható, pofonegyszerűen elkészíthető partifalatka pálcikákat. Ugyanis a kuflik szokásukhoz híven most sem fogják vissza magukat, és óriási jelmezbált rendeznek! A hét kufli kreativitásáról is tanúbizonyságot tesz, ugyanis otthon fellelt kacatjaikból, házilag készített, vicces maskaráikban mennek végül a farsangi buliba, amit ráadásul nyáron tartanak! Természetesen az eredményhirdetés is tartogat meglepetéseket, ahol egy egészen különleges jelmez lesz végül a befutó…

Ha szeretnéd feldobni a saját farsangi bulidat vagy a szülinapi zsúrodat, mindenképp készítsd el kuflis partifalatka pálcikáinkat, melyekhez az alábbi eszközökre lesz csupán szükséged:

 

 1. 02.jpg
 2. - sablon - töltsd le innen!

 3. - 1 csomag fogpiszkáló
 4. - papírvágó olló
 5. - kétoldalú ragasztó

  Így készítsd el a kuflis pálcikákat egyszerűen, pár lépésben:

 

 1. Vágd ki a zászlókat a sablonból!
 2. 01.jpg
 3. Ragassz egy, a zászlónál kisebb kétoldalú ragasztódarabot a zászló hátuljára.

 4. Helyezz egy fogpiszkálót a kétoldalú ragasztóra, és hajtsd egymásra a zászló két oldalát.
 5. Szúrd a falatkákba őket, és kezdjetek neki a mulatságnak!

  Ismerd meg a Pagony DIY-sorozatát!

  Készíts velünk cipelő cicás könyvjelzőtizgő-mozgó Pitypang bábotmeseszép kaleidoszkópot, Boribonos pecsétet, kuflis kockákat, törpekönyvtárat, Elmeres füzért,  háromdimenziós hűtőmágnesképet a Ragaccsal, a hős kismacskával, adventi kalendáriumot! vagy karácsonyfadíszt A tündér csizmája szereplőivel hógömböt a topolai mozi illusztrációjából, valamint éves naptárat a Pagony mesehőseivel!

Kapcsolódó termékek