Elképesztő kalandok a világűrben

Két gyerek, egy űrállomás és egy robotmacska - kell ennél több?

Tom és Stella átlagos gyerekek. Csak éppen van egy robotmacskájuk. És az űrben keringenek. És elképesztő kalandokba keverednek. Na jó, talán annyira nem is átlagosak... Ismerd meg a Tom kapitány-sorozatot!

egyedul.jpg

Tom és Stella magukra maradnak a világűrben, a Space Camp–1 űrállomáson – és ezzel izgalmas kalandok sora veszi kezdetét. A gyerekek a legnehezebb helyzeteket is megoldják, pedig csak saját leleményességükre és Spécire, a robotmacskára számíthatnak. A Babilon Kiadó világűrben játszódó ifjúsági regénysorozata bravúrosan ötvözi a fikciót és az ismeretterjesztést.kiruccanas.jpg

A sorozat részeit ITT találod!

A főszereplők hús-vér gyerekek, tíz év körüli srácok a játszótérről vagy a suliból, csak ők éppen most az űrben, a Space Camp–1 űrállomás fedélzetén laknak, ráadásul egyedül, mert Tom apukájának sürgősen a Marsra kellett utaznia. Szerencsére sok mindent tudnak a világűrről és mindenféle természeti jelenségről. Ha valamiben mégsem biztosak, ott van Spéci, az okos robotmacska, aki mindenre keni-vágja a választ – hiszen erre programozták. A vagány kis csapat otthonosan mozog az űrben, és bármikor kaphatók egy kis kiruccanásra. Alig várják, hogy a földi irányító központból újabb megbízás érkezzen.

Ilyenkor csak bepattannak a szuper űrsiklójukba, a Space Racerbe, ami a küldetés helyszínére repíti őket. Kiruccannak a Földre, ahol napfogyatkozásba csöppennek, és sétarepülésre viszik az egyik barátjukat.  Elmennek a Holdra, mert egy lézerreflektort kell megtisztítaniuk a portól, de közben különös jelenséggel találják szembe magukat. Akkor is őket riasztják, amikor a Föld felé egy veszélyes üstökös száguld. Amikor pedig végre elérkezik a pillanat, hogy a Marsra mehetnek, ott csak a kihalt kutatóállomás és persze újabb izgalmak várnak rájuk.

Szerezd be a sorozatot!

Minden kötet újabb kalandokat, újabb izgalmakat és érdekességeket ígér. Az önálló történetekben fontos szerepet kap a barátság és a csapatszellem, a főszereplők minden nehéz helyzetet együtt oldanak meg, úgy, hogy mindenki bedobja a közösbe, amit tud: bátorságot, erőt, tudást.

Könnyed, szórakoztató olvasmány, sok-sok tudományos ismerettel ötvözve kezdő olvasóknak és a világűr kis rajongóinak.

Rendeld meg ITT a sorozat részeit!

Kapcsolódó termékek