Ez gyerekjáték!

Jókedv az egész családnak

Mindjárt itt az őszi szünet! Akár a szórakoztató családi programokat szervezed, akár tudatosan már most elkezdesz készülődni az ünnepekre: itt a helyed! Most csupa abbahagyhatatlan játékkal készültünk! Ezeket szeretjük mi, ezeket játsszuk mi a szünetben. 

Most minden családtagot játékba hozunk!

Frindt Julcsi és Udvari Orsi ajánlója.

Mini játékok kicsiknek26391.jpg 26393.jpgA Mini Játékok kicsiknek sorozat három közkedvelt feladattípust gyűjtenek össze. Az egyik a Pontról pontra színező: kösd össze a számokat a megfelelő sorrendben, és kijön egy kiskutya farka vagy egy űrhajó! A másik típus a Labirintus, amikor az eszkimókat kell eljuttatni iglujukhoz, vagy például egy kismajmot a banánokhoz. A harmadik pedig a Különbség kereső. Itt meg kell találni a két kép közötti eltéréseket. A kicsik akár egyedül is meg tudják oldani a feladványt, mivel semmilyen írás nem szerepel a lapokon, a kedves rajzokból minden kiderül. 26392.jpgA cél egyértelműen látszik, nagyon egyszerű vonásokból állnak a megoldások, szóval tényleg a legkisebbekre gondoltak az alkotók. Praktikus kiszerelésük miatt utazások és várakozások alatt kitűnő unaloműzők!

Egy csomag az adott feladattípusból 30 lapot és egy ceruzát tartalmaz.

Már 3 éves kortól!Traktor, autó, vonat, troli, mind-mind őrületes izgalomforrás a legkisebbek számára. Ha már beszereztétek az összes lehetséges járműves könyvet, és kívülről fújjátok, melyik gép mit tud, itt az ideje, hogy beszerezzétek a Brain Box – Közlekedés-t! A Barin Box egy különleges társasjáték ezerféle tematikában. A feladat a következő: nézd meg a kártyádat, próbálj megjegyezni minél több részletet 10 másodperc alatt, dobj a kockával, majd válaszolj az ábrára vonatkozó kapott kérdésre. Ez a memória- és beszédfejlesztő játék most közlekedés témában is beszerezhető! A doboz 55 közlekedéssel kapcsolatos képet tartalmaz: van benne versenyautó, buldózer, metró és még sok-sok más színes jármű. Emlékszel, hogy volt-e felhő az égen? Viselt sisakot a traktor vezetője? Hány ember ült a buszon? Merülj el a képek világában és használd a memóriád!

Brain Box – Közlekedés

26463.jpg

4 éves kortól ajánljuk, egy vagy több játékos részére!Monster ghost

26597.jpgKözeleg a Halloween, és vele a beöltözős bulik ideje. Ha az esti partihoz már megvan a kifaragott töklámpás, a sok-sok csoki és a jelmez is, de még nincs megfelelő társasotok, a Monster ghost tökéletes választás. Szörnyek és szellemek nyomába kell erednetek ebben a memóriajátékban. Mindenki kap egy táblát, amire 6 különböző szellemet kell összegyűjtenie. Azonban minden szellem egyben szörnyfigura is. A te feladatod, hogy megjegyezd, melyik szörny korong rejti azt a szellemet, ami még hiányzik a tábládról. Ha középről elfogyott az a figura, amire szükséged van, akkor se csüggedj; ha megjegyezted melyik szörnynek öltözött be a szellemed, elrabolhatod mások táblájáról.

Igazi halloweeni társas, kisebbeknek is.

4-10 éves szellemvadászoknak.

Cubissimo

26598.jpgA Cubissimoa klasszikus tetrisz játék 3D-s változata, igazi türelemjáték, ami fejleszti a logikai képességet és térbeli gondolkodást. Egy különböző alakú és színű darabokra bontott kockát kell újra felépítened az összes elem felhasználásával. 30 feladatkártya közül választhatsz, ami különböző nehézségi szinteken mutat neked egy alapot, amiből tovább kell építkezned. Egyszerűnek hangzik? Pedig nem az! Biztos helye lesz a polcotokon a Rubik kocka mellett.

Tökéletes unaloműző fejlesztő játék 7 éves kortól, amiből nem lehet kinőni.

Memo Tropico

26596.jpgUnod a klasszikus memorikat? Már verhetetlen vagy? A Memo Tropico egy nagyon különleges továbbfejlesztése a memóriajátékoknak. Tegyétek le az állat korongokat, és takarjátok le őket a fedelekkel. Az első játékos húz egy kártyát, amin egy állat látható. A feladat megtalálni a kártyán szereplő állatfigurát a korongok között. Ha sikerül, megkapod a kártyát. Eddig egyszerű. A csavar ezután következik: nem csupán az azonos állatokat kell megtalálnod, a pakliban 3 féle akciókártya rejtőzik, amik megbolygatják az egész pályát. A korongok helyüket, fedelüket, vagy egyszerre mindkettőt elcserélhetik egymást között, neked pedig követned kell a változásokat, hogy elsőként gyűjts össze 5 állatkártyát.

Igazi profiknak való memóriajáték 5 éves kortól.

Animouv

26599.jpgEgy fantasztikus állatos stratégiajáték az egész családnak! A cél, hogy megszerezz 8 kártyát, aminek mindegyikén 3 állat látható. Őket kell a táblán sorba rendezned úgy, hogy közben ne segítsd az ellenfeleidet az ő állatsoraik felállításában. Ez igen nehéz feladat, ugyanis neked muszáj mozgatnod a zsetonjaidat a táblán, hogy létrehozd a kártyádon látható formációt, azt azonban nem tudhatod, mikor lépsz rossz helyre! Vagyis mikor lépsz úgy a táblán, hogy azzal az ellenfeled állatsorát állítod fel. Igyekezz minél előbb megszerezni a kártyákat, és olvasni a többi játékos arcáról. Ha nagyon vigyorognak, fontold meg a következő lépésed, nehogy elhappolják előled az első helyet!

7-től 99 éves korig.

Óriás sztorikocka + kiegészítők

26517.jpg
Kedves sztorikocka rajongók! 
Van egy nagyon jó hírem a számotokra.
Nemcsak óriás méretű sztorikockák, de új kiegészítők is érkeztek, hogy sose legyen unalmas a játék (már ha ez egyáltalán lehetséges)! A szabályt ugye tudjátok? 26197.jpgDobj mind a 9 kockával, és találj ki egy történetet úgy, hogy az összes kidobott képet beleszövöd a mesédbe! A sorrend nem számít, csak hogy elengedd a fantáziád. Az óriás sztorikocka egyelőre az alap- és az akcióváltozatban elérhető. Elsősorban iskolás- és óvodás csoportoknak, valamint nagy baráti társaságoknak ajánlott. Mérete miatt könnyebben láthatóak az ábrák, sokan köré tudtok telepedni, és együtt fantáziálgatni, izgalmas sztorikat mesélni.26362.jpg 26360.jpgA régi kockaszetteket pedig feldobhatjátok új kiegészítőkkel: rescue, medievalés powers tematikákkal bővült a készlet. A Rescue kockákon meneküléssel, életmentéssel kapcsolatos ábrákat láthattok. A Medieval változat elkalauzol benneteket a középkorban: sárkányokkirálylányok, lovagok koráról mesélhettek izgalmas történeteket.26361.jpg A Powers ábrák segítségével pedig szuperképességekről, de mindennapi hősökről is sztorizgathattok.

Válassz témát, dobj, mesélj!

6-tól 99 éves korig.

Kapcsolódó termékek