Ezen a nyáron, egy messzi, messzi galaxisban...

Tíz fantasztikus könyv és csak a Star Warsról szólnak!

Te melyik utat választod? Segíts másokon és legyen a béke a hagyatékod egy világnak, engedd szabadjára a haragodat és uralkodhatsz a világ felett, ha csak a haszon érdekel, de a csempészet túl unalmas csapj fel fejvadásznak, ha pedig egy hadvezér elméjével rendelkezel és sokra szeretnéd vinni, a Lázadók Szövetsége és a Birodalom is mindig keres tiszteket.

Star Wars-mánia
starwars_mania220.jpgA Star Wars-mánia több mint negyven, házilag könnyen megvalósítható, a filmekhez kapcsolódó játék, jelmez és dekoráció elkészítését mutatja be. A legkönnyebbek között szerepel a fénykard és a Vuki ujjbáb, de még a bonyolultabb AT-AT lépegető marionett, vagy TIE vadászgép-modell se igényel túl sok tapasztalatot. A könyvet vicces tények és érdekességek tarkítják a Star Wars univerzumból, az elkészítési folyamatot részletes ábrák könnyítik, a kész játékot pedig fényképen láthatjuk. A könyv legnagyobb erénye az egyszerűsége, a játékok pontosan úgy néznek ki, ahogy egy műanyag kanálból, kartonból, papírtányérból összetákolt játéknak kell kinéznie, nem támaszt irreális elvárást az ügyeskedő gyerekek elé. Ha Star Wars témájú születésnapi buli jönne szóba, esetleg a gyerek megőrül a fénykardokért, a könyv kötelező.

Droidgyár - Star Wars

Ha profi droidokra van szükség, ez a könyv a megfelelő választás. A könyv kemény lapjaira kipattintható alkatrészek vannak nyomtatva, a használati utasítást követve nem csak érdekes dolgokat tudhatunk meg kedvenc droidjainkról, de hármat, a híres R2D2-t, C3PO protokolldroidot és az új guruló BB8-et is megépthetjük!

Star Wars évkönyv 2016
A Star Wars évkönyv rendkívül interaktív, játékos ismertető fiatalabbak számára. Rengeteg érdekes tudnivalóval szolgál a két trilógiáról, néhány helyen pedig más történetekből is árul el érdekességet. Bemutatja a filmek fontosabb helyszíneit, az ott történt eseményekhez pedig idézeteket is társít. A fontosabb karakterekről rengeteg hasznos információt árul el, közben logikai játékokkal szórakoztat, próbára tehetjük rajzügyességünket is és egy kis ízelítőt ad a Hol a Vuki? játékból.
Egy kvízből azt is megtudhatjuk, kire hasonlítunk a legjobban Luke Skywalker, Han Solo és Darth Vader közül. A könyv összegyűjti a Top 10 leggonoszabb szereplőt, a legjobb párbajokat, leghíresebb idézeteket. Pihenésképp fogatverseny-társasjátékot is játszhatunk csak egy kocka és bábuk kellenek hozzá, vagy saját magunk pontozásával eldönthetjük, Obi-Wan Kenobi vagy Boba Fett lett volna esélyesebb egy párbajban kettejük között.
Ha nem csak Star Wars tudásunkat szeretnénk halmozni, hanem fontos a játék és a látvány is, akkor a legjobb választás.

Adam Bray: Star Wars - Amiről tudnod kell és tudni érdemes

Ez a könyv aztán nem viccel, kétszáz oldal, ezernél is több színes kép a filmekből és a klónok harca sorozatból, érdekes számadatok, toplisták mindenről de tényleg mindenről! Ismerd meg a Jedi tanács tagjait, a Szeparatista erőket, a Star Wars alvilági söpredéket és a leghíresebb fejvadászokat. Az összes droid, űrhajó, katona, fegyver, harcos szerepel az arzenálban, hol bolygónként, hol szerepeik szerint bemutatva. Rendkívül sok érdekes tény, ami még a legfanatikusabb rajongókat is meglepheti. Ha próbára akarod tenni a tudásodat, vagy belátod, hogy még nem tudsz mindent a Star Wars világának összes szereplőjéről, esetleg csak érdekel mi történt Darth Maullal miután kettévágták (elárulom, nem adta be a kulcsot) vagy nem hitted el, hogy Yoda tényleg szokta rágcsálni a sétabotját, akkor merülj bele ebbe a könyvbe - hidd el, nem lesz könnyű letenni.

Star Wars: Minden, ami Star Wars
full_ultimate_star_wars_300.jpgEz egy nehéz könyv. Egy háromszáz oldalas műalkotás, ami a legszebb képekkel a történetekhez méltó részletességgel dolgozza fel a filmek, rajzfilmek, kiegészítő történeteket összességét. Láthatunk képeket a díszletekről és forgatásokról, minden helyszín külön történettel és a legfontosabb pillanatokkal szerepel egymás után mígnem azt érezzük, újabb alkalommal láttuk a filmet, egy egészen különös szemszögből. Az összes szereplő, legyen a Jedi tanács tagja, vagy csak padawan, Sith nagyúr vagy rohamosztagos, lázadó tábornok vagy Zsivány pilóta, itt szerepel. Akár a filmekben, akár a klónok háborújában látjuk, a történetük sokkal többet takar, mint amit eddig hallottál. A nagyobb csaták, harcok, politikai intrikák is részletes magyarázattal szerepelnek, Palpatine szenátor kancellárrá, majd császárrá emelkedésével. Akármi érdekel a Star Warsból, ebben megtalálod. Ha igazi Star Wars rajongó vagy, akinek a filmek minden perce halálos komolyságot kíván, ezt a könyvet sokáig forgathatod, míg Jedi mesterhez méltó bölcsességed és tudásod lesz mindenről, ami Star Wars!

star_wars270.jpg
Jason Fry: Az ébredő Erő - Fantasztikus keresztmetszetek - Star Wars

A könyvben valóban messzemenően részletgazdag keresztmetszetet találunk és a fantasztikus jelző sem túlzás. A rohamosztagosok csapaszállítója a végletekig precíz harci gép, az összes felszerelés, érzékelő, gép mind a birodalmi katonák támadását erősíti és életét védi a harcban. Mindemellett az összes gép hajtóművét, elrendezését is pontosan megismerhetjük. Poe különleges festésű sötétnarancs X-Szárnyú vadászgépe különösen felturbózott példány, légköri végsebessége ismeretlen, de páratlan pilótájával még az elit TIE vadászokat is sorban küldi a roncstelepre. A könyv büszkesége a négy oldalra kihajtható Finalizer névre hallgató csillagromboló, amelyen Kylo Ren és Hux tábornok utazik több mint 8000 rohamosztagossal és gigászi fegyverzettel. Persze a Millenium Falcon se maradhat ki, az új alkatrészeivel és Unkar Plutt által hibásan hagyott hiperhajtóművével. Ha érdekelnek az űrhajók és szeretnél jobban a belsejükbe látni, ez a könyv felejthetetlen élmény lesz!

 

Jön! A Sithek könyve, A Jedi útja, a Birodalmi kézikönyv és a Fejvadász kódex egyszerre jelenik meg a nyár végén!

jedi250.jpgTe melyik utat választod? Négy könyv, négy különböző szemlélete a világnak. Segíts másokon és legyen a béke a hagyatékod egy világnak, engedd szabadjára a haragodat és uralkodhatsz a világ felett, ha csak a haszon érdekel, de a csempészet túl unalmas csapj fel fejvadásznak, ha pedig egy hadvezér elméjével rendelkezel és sokra szeretnéd vinni, a Lázadók Szövetsége és a Birodalom is mindig keres tiszteket.

A Jedi útja egy kézikönyv a fényhez, amely Mesterről padavanra száll, Yoda éppúgy tulajdonosa volt egyszer mint az ifjú Obi-Wan, Anakin és Luke is, így korábbi tulajdonosai mind megosztották egy-egy gondolatukat vagy tapasztalatukat a margókon.

sithek250.jpg
Vezéreljen ez a könyv és az erő legyen veled!

A sithek tanításai titokban jártak kézről kézre, mindig csak egy Mester és egy tanítvány létezhet! Ők se féltek megosztani saját gondolataikat az utókorral, Darth Sidious nagyúr a sithek öt legendás szövegéből állította össze a hatodikat, a Sithek Könyvét! Legyél te is sith tanítvány, tanulj el mindent a könyvből és egy napon te lehetsz a Mester!

A Birodalmi kézikönyvet az endori csatát követően kaparintotta meg a Lázadók Szövetsége. Ez a birodalmi propagandával ellátott kézikönyv a hadsereg működését, stratégiáit taglalja, a lázadó

parancsnokok és vezetők csípős megjegyzéseivel és kiegészítéseivel.Bármelyik utat választod, mindenképp érdemes ismerned a rohamosztagosok erősségeit és gyengeségeit, hogy saját előnyödre fordítsd azokat.

Légy fejvadász, lépj Boba Fett nyomdokaiba, aki két könyvből állította össze a Fejvadász kódexet. Mindent megtudhatsz belőle a hasznos fegyverekről, praktikus módszerekről legyen szó halálos méregről vagy egy teljes hajó felrobbantásáról. A margókon Boba Fett és a könyvek korábbi tulajdonosai osztják meg veled saját tippjeiket, gondolataikat. Ha a haszon hajt, és eldöntötted, hogy te leszel a legjobb fejvadász, szerezz egy jó hajót és vedd kezedbe ezt a könyvet!

Bánáti Kende ajánlója

Kapcsolódó termékek