Ezt játszd nyáron!

Szemle a legszuperebb játékokról, amiket megéri berakni a bőröndbe!

Akár tábor, akár családi nyaralás, játékok nélkül nincs nyári szünet!
Június 22-ig 15% kedvezménnyel rendelhetsz!

Társasok a legkisebbeknek:

25897.jpg
Bogyó és Babóca: Évszakok 3+

Tényleg itt a nyár, de ne feledkezzünk meg a másik három évszakról sem! Milyen szerencse, hogy most Bogyóval és Babócával játszhatjuk keresztül magunkat az évszakokon. A Bogyó és Babóca - Évszakok társasban az az igazán szuper, hogy azonkívül, hogy a már jól ismert kedves kis szereplők és helyszínek bukkannak fel, nem csupán egy féle játékot lehet játszani hanem máris négyet! A kisebbeknek ott a lottó játékra hasonlító kártyagyűjtögetés és a színek megismerését segítő, lépegetés, míg a nagyobbak egyszer a hagyományos dobok-­lépek típusú játékban próbálhatják ki magukat, másszor pedig az évszakokhoz kapcsolódó kérdések helyes megválaszolásával juthatnak előrébb. A különböző játéktípusoknak köszönhetően a család apraja-nagyja megtalálhatja a kedvencét!

Tedd a kosaradba, és játssz!

Érdekelnek a legjobb ovis társasok? Tudj meg mindent a legalaposabb szemlénkből!

Kíváncsi vagy milyen Bogyó és Babócás játékok vannak méééég? Akkor kattint ide!

Tanulni vágyóknak:

16304.jpg
Játszva megismerjük-­sorozat 3+

Az évszakok megismerésén kívül persze rengeteg más dolog is érdekli a kicsiket. Kezdve a színek, számok világától a különböző foglalkozásokon át az állatfajokig. A 3-­4 éves kortól játszható Játszva megismerjük sorozat kifejezetten az a körülöttünk lévő világ megismerésében akarja segíteni a legkisebbeknek. Természetesen mindezt a lehető legváltozatosabb játéktípusokkal, gyönyörű, valósághű képekkel. Ha olyan fejlesztőjátékot keresel óvodás korú gyereknek ami szórakoztatva vezeti be őt a mindennapok világába, miközben játékosan segít alapvető fogalmakat tisztázni semmiféleképp se hagyd ki ezt a játékcsaládot!

Ismerjétek meg játszva a színeket, a foglalkozásokat, az évszakokat, a háziállatokat, a vadállatokat, az órát, a bevásárlást, a formákat, a betűket és a számokat és garantáltan nem lesz gond a suliban!

Rendelnél a sorozatból? Kattints ide!

Közekedés megszállotaknak és nagy mesemondóknak:

24779.jpg
Amíg utazunk 5+

Ha ti is imádtok csak úgy felpattanni buszra, villamosra, metróra, hogy bejárjátok a várost és közben minél többféle közlekedési eszközt próbáljatok ki, akkor az Amíg utazunk könyv­sorozat alapján készült Amíg utazunk társasjáték a legjobb választás. Az 4 éves kortól játszható 12 éves korig, vagy tovább... Négy ­játéktípusból válogathatunk: kisebbekkel lehet egyszerűen jegyekkel közlekedni, 5 éves kortól kooperatívan lehet utazni, nagyobbaknak lehet versengve, az igazán profik pedig egy komplex, családi- és stratégiai játékot is játszhatnak. A legjobb az egészben persze a térkép! Gyönyörű! Természetesen nem csak a budapestieknek szól, hiszen nem csak a városon és a nevezetességeken van a hangsúly, hanem a közlekedésen is. Útra fel!

Ha megismernéd a könyvsorozatot, ami a játékot ihlette, kattints ide! A harmadik kötettel már repülhetünk is!

Tedd a kosaradba a társast, és utazzátok !

Nagydumás utazóknak:

20299.jpg
 Új Sztorikockák: Fright, Animalia, Mythic 6+

Ha még nem ismeritek a Sztorikocka játékcsaládot, most itt az alkalom! Aki pedig ismeri, annak van egy jó hírünk! Megérkezett a Sztorikocka – Fright, – Animalia és – Mythic! Ha van a családban olyan 6 éves akinek be nem áll a szája és imád mindenféle történetet kitalálni, akkor semmiképp se hagyjátok ki a Sztorikockákat! Ráadásul nem csak az ovisoknak nyújt remek szórakozást ez a játék, hanem konkrétan kinőhetetlen! Nyugodtan beszállhatnak a nagyobb tesók, vagy a nagyszülők is! A most megjelent három új kiegészítő csomag a már jól ismert szabályok alapján játszható. A három kockával dobva a kockákon szereplő kis képek segítségével kell elmesélnie a gyerekeknek egy összefüggő történetet. Mivel a különböző készletek kombinálhatóak, ha legalább két félét vesztek, még izgalmasabbá tehetitek a játékot!

A Sztorikocka csomagokat itt tudod megrendelni!

Ha szívesen olvasnál még egy-két jó tippet a kirándulásokhoz, akkor kattints ide!

Úton lévőknek, akik nem tudnak sokáig egy helyben ülni:

20856.jpgDobble 6+

Nem is tudom, hogy be kell e egyáltalán mutatnom a világ egyik legjobb játékát... A Dobble 6 éves kortól játszható kártyajáték, ami a megfigyelő képességünket teszi próbára. A cél, leghamarabb felfedezni az azonosságokat. Elsőre könnyűnek hangozhat, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy nem csak a gyerekeknek okoz fejtörést, hanem a felnőttek is hamar pánikba eshetnek, hogy hosszú percek óta nem látnak meg egy egyezést sem. Ez a kártyajáték igazán fel tudja dobni a nyaralásokat, de egy jó pizsipartin sem lehet nélkülözni. Garantáltan élvezni fogja a család apraja nagyja!

Tedd a kosaradba, és a bőröndből se felejtsd ki!

Kártyáznál még? Kattints ide!

Rumini rajongóknak:

Éljen Rumini kapitány!

19245.jpgRumini – A küldetés 6+

Hurrá, megjelent a várva várt Rumini kapitány! Mi lehet még ennél is jobb hír? Hát az, hogy ha az olvasásban elfáradtatok itt egy családi társas, amiben az előző kötetekből jól ismert helyszíneken tudtok kalandozni Ruminivel és a Szélkirálynővel! A kooperatív társasban három helyszínt tudunk bejárni, de vigyázat! Az utunk során különböző veszélyek leselkednek ránk, ráadásul a többiek is igyekeznek minél
előbb bejárni a tenger minden zugát! Szükségetek lesz minden varázseszközre és némi szerencsére: jól kell dobjatok az égtájkockákkal is, hogy elsőként hajózzatok be mind három kikötőbe. Igazi egész estés családi társas! Kálmán Anna gyönyörű illusztrációi pedig csak növelik az élményt. Igazi rajongóknak kötelező!

Tedd a kosaradba!

Utazós Rumini-fanoknak:

23327.jpg
Szétszakadt térkép 6+

Ha mindez nem lenne elég, itt van egy akár zsebben is könnyen elférő Ruminis játék, a Szétszakadt térkép. Segíts Rumininek összeilleszteni a térkép darabjait, és találd meg Te elsőként az összes varázseszközt! Ha a strandon már csak a parton pihegni van erőtök, képzeletben szálljatok vízre Ruminivel! Természetesen ebben a kártyajátékban is Kálmán Anna képei kalauzolnak minket a könyvekből jól ismert világba. Izgalmas, pörgős, és egy picit nehezebb a táblajátéknál

Rendeld meg és vidd magaddal mindenhova!

Társasok kamaszoknak:

24781.jpg
Időfutár – stratégiai játék 12+

Ugyan a könyv­sorozat véget ért, de ki ne akarná újra átélni az időgép darabjaiért folyó küzdelem izgalmait??? Az első köteten alapuló stratégiai játékot nem nélkülözheti egyetlen jó kamasz­buli sem! A játékosok egymás ellen küzdve igyekeznek, hogy minél több darabot tudjanak begyűjteni az időgépből. A könyv szereplőinek bőrébe bújva a játékot irányító kártyák segítségével tudunk túljárni a többiek eszén, de vigyáznunk kell, hiszen mindenki az időgépet akarja. Ha valami igazán izgalmas és remek grafikájú, feszültséggel teli társast keresel a kamaszodnak ezt semmiképp ne hagyd ki!

Nem olvastátok az Időfutár-sorozatot? Ismerkedj meg vele kamasz szemszögből!

Ha kipróbálnátok a játékot, rendeld meg!

Kreatív fantáziálóknak:

25589.jpg
 Mysterium 14+

Ha szeretitek a Dixitet és még emlékeztek, milyen jó volt a Cluedo­ban felderíteni a bűntényeket, akkor ezt a játékot garantáltan imádni fogjátok. Ebben a kooperatív játékban egyikőtök egy segítőkész szellem bőrébe bújhat, akinek segítségével a többieknek pedig médiumokként kell felgöngyölniük a kastélyban történt bűntényeket. A médiumoknak a szellemet alakító játékos által osztogatott kártyák segítségével kell kiválasztaniuk a tengernyi helyszín és szereplő közül azokat, amelyeknek köze van a rejtélyhez. Ráadásként a játék grafikai kivitelezése garantáltan el fog varázsolni benneteket! Ha szeretnétek egy borzongató, kreatív az eszeteket minden szinten megmozgató, hihetetlenül izgalmas és szép társast, a Mysterium nem fog csalódást okozni!

Ha máris kipróbálnád, kattints ide!

Ha nem találtad volna meg a leginkább Nektek valót, akkor ebből a segítő cikkből tuti mindenki rátalál a Neki valóra!

Kapcsolódó termékek