Figyelem! Ludmilla megnyitotta problémamegoldó irodáját!

Ismerd meg Kertész Erzsi Ludmilla mindent megold című meseregényét!

Az óvodások és kisiskolások új barátja lesz Ludmilla, akinek nemcsak a neve, de „hivatása” is nagyon különös: ő ugyanis hivatásos problémamegoldó.

Eltűnt a madara? Unatkozik a gyermeke? Szerelmes lett? Ludmilla, ez a vagány, cserfes és tettre kész kislány megoldja!

A szerkesztőségünk mindjárt fel is kereste a kislányt, hogy utánajárjon az új keletű szolgáltatásnak!

Lapozz a cikkre!

   Egy fára kitűzve találtuk az alábbi hirdetést:

                                                            Ludmilla, a Gondűző!

                                                  – problémamegoldó gyorsszerviz –

                            Bármijen problémája van, jőjön el hozzám, 1-2 nap alat megoldom.

                   Ha nincs problémája, akkor is jőjön el, majd kitalálunk valamit közösen!

   Amúgy lehet, hogy szakmaji ártalom, de szerintem mindenkinek van problémája.
                                                            Főleg a felnőteknek...

                                          Díjazás: ezt majd szeméjesen megbeszéllyük

 
             Cím: Kertváros, Sárgarigó ucca, Csillogóan új lila villa az öreg dijófa tetején

 

ludmilla03.jpg
A pagony.hu/blog szerkesztősége megkereste Ludmillát, hogy utánajárjunk az új keletű és óriási kezdeti sikereknek örvendő szolgáltatásnak.
Hogyan lettél gondűző?"Hát úgy, hogy a szüleim, meg a felnőttek folyton valamilyen problémával foglalkoznak, ahelyett, hogy a hullócsillagokat néznék. Most komolyan, még akkor is csak a gondjaikkal foglalkoznak, ha pont hullócsillagot néznek, és észre sem veszik, ha lehullik egy. El tudod te ezt képzelni? Nekem személy szerint elegem lett, és úgy döntöttem, mégsem csokigyáros – mert egészen az iroda megnyitásáig csokigyáros akartam lenni – hanem hivatásos gondűző leszek. Meg is van hozzá a megfelelő érzékem, ami azt illeti, mert a problémákat messziről megérzem ám! De ami igazán fontos, mert most itt nehéz ám precízen megnyilatkozni, hogy szerintem mindenki, főleg a felnőttek tele vannak problémákkal, megoldásokkal viszont alig. És én ezt a piaci rést egyből megláttam."
Milyen volt az eddigi legnehezebb probléma, amit meg kellett oldanod?

ludmilla02.jpg
"Na, a Döme ügye egyáltalán nem volt egyszerű, tök sokáig azt hittem, hogy ez a fiú soha nem talál magának barátot, olyan undok. Még az aktáját is felraktam a “Megoldhatatlan problémák” polcára, pedig arra aztán rá sem tudok nézni. Már egy szép terítőt is kértem rá a mamámtól, mert folyton lekonyult a copfom, meg ilyesmi, ahányszor ránéztem. Szóval egyedül Döme papírja került ide, de nem véglegesen. Ma már a "Megoldott problémák" polcán van az ügy, bár ez egy hosszú és sok kitartást igénylő eset volt."
 

Úgy hallottam, hogy még eltűnt állatokra is szakosodtál?

ludmilla04.jpg
"Amikor Madaras Annával találkoztam, azt hittem felrobbanok. Pont akkor pimaszkodott oda az a kiállhatatlan Döme. Legalábbis akkor még azt gondoltam, hogy mindig olyan kiállhatatlan marad. Szóval jött egy asszony, aki olyan borzalmas kondiban volt, hogy már az irodámba is alig tudott felmászni. Folyton levegő után kapkodott. De nem ez volt a legnagyobb gondja, hanem az, hogy eltűnt a Beó. Persze azt sem tudtam, ki vagy mi az a beó, de ezt nem kötöttem ám az orrára. Nem keltett volna kellőképpen hivatalos benyomást. De ez most nem is fontos, mert az ügyet egy nap alatt lezártuk. Mondjuk ebben pont szerencsénk is volt. Máskülönben nagyon problémaérzékeny vagyok, és a legkínosabb gondokat is gyorsan és hatékonyan kezelem, mint a Palibácsiét, vagy a Gézáét.  Döme amúgy pont azon a napon lett a segédem, amikor a Madaras Anna felkeresett, szóval a Döme meg elég mufurc, de ez sokszor jól jött."

ludmilla01.jpg

Ludmilla ennél részletesebben sajnos nem tudott beszámolni a történtekről, azt azonban még kiderítettük, hogy még az unalomra és a szerelemre is kínál megoldást. Egy részletes tájékoztató az eddigi munkásságról mégis jogszerűen megjelenhetett szépirodalmi formába öntve. Olvasd el alább a részleteket!

ludmilla05.jpg
Sajnos a Magyar Problémamegoldó Kamara által kiadott, a hivatásos problémamegoldó etikai szabályairól és elvárásairól 5/2008. (X.27.) szabályzattal módosított 8/1999. (III.22.) szabály 11/5.7. pontja alapján a gondűző által ellátott ügy és képviselt ügyfél egy online magazinban nem mutatható be a fentieknél részletesebben. Amennyiben külön szakmai referenciára volna szükséged, rendeld meg itt a regényt, ami gyors szerviz eddigi tevékenységéről szól!