Kapu az okostelefonok világába

Beszélgetés Kolozsi Angélával, Sinkó Judittal és Vinczellér Katalinnal

Az okostelefon mint főszereplő – az életben és a gyerekkönyvben. A Kapu következő részében Vinczellér Katalin a Jenci néni és az okostelefonok szerzőjével, Kolozsi Angélával és Sinkó Judit pedagógussal beszélget. Csatlakozzatok ti is november 17-én 17:30-tól!

tovább...

Harmónia, a zenék birodalma

Könyvbemutató és interaktív zenés mesejáték

Tarr Ferenc zenei ismeretterjesztő mesekönyvének ihletésére egy varázslatos kalandra hívunk Benneteket a zenék birodalmába! Gyertek el a Bartók Pagonyba november 20-án, szombaton 10:00-kor, és vegyetek részt Ti is Melódia királykisasszony mesés utazásán! Találjátok meg a saját zenéteket!

tovább...

Mi Boribon titka?

Tudd meg, miért Boribon a gyerekek lelki társa!

Gyerekek, szülők és lassan nagyszülők örök kedvence Boribon! De mit is mondanak nekünk és a gyerekeknek a Boribon mesék? Ismerd meg őket mindkét szemmel! Vajon mi lehet Boribon titka? Olvasd el, mennyi mindenre jó egy-egy Boribon kötet!

tovább...

20 éves a Pagony!

Ürögdi András, a Pagony ügyvezetőjének köszöntője

A Pagony 20. születésnapja apropóján kérdezte valaki, hogy mire vagyok a legbüszkébb a Pagony kapcsán? Amire egyből rávágtam: mindenre. Elsőre talán túl jól hangzik, pedig így igaz.

Hogy mit is takar ez a „minden”? Nos…

tovább...

20 évesek lettünk!

Két évtized a Pagonyban

Amikor 3 baráti házaspár - nem találván megfelelő gyerekkönyvet saját gyerekeiknek - elhatározta, hogy gyerekkönyvesboltot alapít, még nem is sejtették, hogy ezzel az ötlettel a hazai gyerekkönyvpiac alapjait fektették le. Az ő hatásukra számtalan más, minőségi gyerekkönyvkiadó kezdte meg működést, így teremtve meg a ma már pezsgő hazai gyerekirodalmi közeget. Olvasd el Szollár Vera, az egyik ősPagonyos beszámolóját a Kiadó két évtizedéről!

tovább...

Fake! a Margón

Gyere el a könyvbemutatóra!

Mindenkit várunk a Várkert Bazárba október 15-én, péntek délután! Tudj meg mindent az álhírekről, szakértők segítségével, szórakoztató formában! Ismerd meg a Fake!-et!

tovább...

20 éves a Pagony!

Ünnepelj velünk! Gyere el az idei PagonyFesztre!

Boldog 20. születésnapot, Pagony!

Tartsatok velünk október 16-án 10.00-14.00 óráig a Pagony különleges születésnapi fesztiválján a MOMkultban! Szerezd meg a jegyed még most!

tovább...

Szavazz a Pagony könyveire!

Merítés-díj 2021

Elképesztően büszkék vagyunk, hogy az idei Merítés-díj Top 10 listáin négy Pagony-könyv is helyet kapott! Mindent elmesélünk róluk, és most már csak a Te szavazatodon múlik, kié lesz a Merítés-díj!

tovább...

Dániel András Az Év Gyerekkönyv Írója!

Hansági Ágnes laudációja.

A HUBBY, a Gyerekkönyvek Nemzetközi Tanácsának magyar szekciója a 6 év alatti kategóriában Dániel Andrásnak ítélte Az Év Gyerekkönyv Írója címet. Szívből gratulálunk a díjhoz, és reméljük, még sok-sok kufli-mesét olvashatunk tőle a jövőben!

tovább...