Találkozzunk a 93. ünnepi könyvhéten!

Szuper programokkal készülünk!

Látogassátok meg a Pagony standot a Vigadó téren június 9-e és 12-e között, lepjétek meg magatokat a legújabb könyvekkel kedvezményesen (sőt, ajándék könyv is jár idén!), hallgassatok izgalmas beszélgetéseket, vegyetek részt játékos gyerek- és családi foglalkozásokon, dedikáltassatok és beszélgessetek a kedvenc szerzőtökkel és illusztrátorokkal csütörtöktől vasárnap estig! Idén végre újra életre kel az irodalom! Olvass tovább és ismerd meg részletes programunkat!

tovább...

Pagony-könyvek a Merítés-díj 2022. shortlistjén!

Szavazz a kedvencedre!

Nagyszerű hírünk van! A 2022-es Merítés-díj gyermekirodalmi és ifjúsági irodalmi top tízes listájában összesen hat Pagony- és Tilos az Á-könyv kapott helyet! Szavazz a kedvenceidre!

tovább...

Lezárult a krumplirajzoló-pályázat!

Eredményhirdetés!

Rengeteg szuper krumplirajzot kaptunk tőletek, a Pagonyfeszten pedig ki is hirdettük a pályázat nyerteseit! Ha nem tudtál eljönni, ne aggódj, ebben a cikkben mind a nyertesek listáját, mind a letölthető okleveleket megtalálod! Gratulálunk minden résztvevőnek!

tovább...

Megnyitott a Bakáts Pagony!

Kukkants be, és gyere el a megnyitóra is!

Megnyílt a 12. Pagony! Már egy tucat Pagony bolt közül válogathatsz országszerte! A legújabb üzletünk Budapesten, a IX. kerületi Bakáts téren nyitotta meg kapuit május 5-én. Szeretettel várunk minden gyereket és szülőt ebbe a hatalmas, kétszintes boltba, ahol a Pagony és a Tilos az Á könyvei mellett a minőségi gyerek- és ifjúsági irodalom színe-java, valamint hatalmas játékkínálat fogadja a látogatókat. Az új Pagonyt Harcos Bálint nyitja meg május 19-én. A részletekért olvass tovább!

tovább...

Pagonyfeszt a Dürer kertben!

Május 22. reggel 10-től várunk titeket!

Május 22-én újra Pagonyfeszt! Gyertek el a Dürer kertbe, hatalmas buli lesz! Változatos gyerekprogramokkal készülünk, bemutatjuk a legújabb könyveinket, és kipróbálhattok egy csomó új és díjnyertes Pagony-társast is! Olvass tovább a részletekért!

tovább...

Játssz és segíts!

Az InDaHouse 2022-es Társasmaratonjának főtámogatója a Pagony

Idén újra támogatjuk az IndaHouse alapítvány Társasmaratonját. Segíts te is! Ha szeretsz társasozni, legyél te is adománygyűjtő! Ha anyagilag támogatnád az a borsodi gyerekek fejlesztését, akkor válassz ki egy játékos csapatot, és támogasd őket a gyűjtésben! Ráadásul most Pagony partijátékokkal is gyarapodhat a polcod, ha segítesz.

tovább...

Ugrás a jövőbe!

A MOME ismét meghirdeti fiataloknak szóló kreatív pályázatát

Tervezd Te a jövőt!

Hogyan képzeled el a világot 20 év múlva? Mesterséges intelligencia, környezeti
változások, új létformák… Milyen lesz az élet 2042-ben? Vajon pozitív vagy negatív irányba változik a világ?
Tudod, hogy rajtad is múlik, milyen lesz a jövő? Te mit változtatnál a világon? Egy most megszülető ötlet valódi változást idézhet elő, és akár milliók életére is hatással lehet!

Vegyél részt a MOME Ugrás a jövőbe! pályázatán! Olvass tovább a részletekért!

tovább...

Ne legyen tabu!

Hogyan beszélj a halálról a gyerekekkel?

Sok olyan téma van, amit legszívesebben soha nem említenénk meg a gyerekek előtt, mind közül talán a halál a legnehezebben artikulálható. Mindennél fontosabb, hogy megóvjuk a gyerekeket a fájdalomtól, a kérdés csak, hogy ennek az-e legmegfelelőbb módja, ha nem beszélünk a halálról. Olvasd el ezt a cikket, hasznos tanácsokat, tematikus könyveket mutatunk be!

 
tovább...

Ország játéka 2021 - Köszönjük!!!

Két Pagony-társas is bekerült a díjazottak közé

A 2021-es az Ország játéka megmérettetésen A kuflik és az esőtánc, valamit a Rumini - Hajónapló társasunk is elnyerte a szakmai zsűri díját! köszönjük a támogatást mindenkinek, aki szavazott a játékainkra!

tovább...