Hosszú hétvége, Bécs, Dániel András…

Kell ennél több?

Azoknak, akik Bécsbe mennének a hosszú hétvégén, van egy jó hírünk: a Fabelwelt gyerekkönyvesbolt kreatív könyvbemutatójának vendége Dániel András lesz! Március 12-én 14 órakor közelebbről is megismerhetitek Jakabot és azt, hogy mit keresett az ágy alatt, de a kufli-rajongók sem maradnak program nélkül… Kattints a részletekért!

Ízelítő a programból:

"Egy csodás utazásra hívjuk a gyerekeket, ahol Jakabbal, a mese páratlanul bátor hősével együtt keressük majd az ágy alá gurult üveggolyókat. A kisfiú nagyon fél a sötétben, de mégis bemerészkedik az ágy alá, a néma, porszagú sötétbe és csodás kaland veszi kezdetét... Ezt az interaktív, böngészőszerű, csodás, s elsőre félelmetesnek tűnő lényekkel teli mesét 5 éves kortól 99 éves korig mindenkinek ajánljuk:)

jakab.jpg
Az interaktív mesét alkotás követi, amelynek során a gyerekek András meséiből jól ismert lényeket kelthetik életre: tarka anyagokból közösen készítünk majd "zokni-lényeket". Mint mindig, most is lesz süti és András egy meglepetéssel is készül a gyerekek számára. Szóval egy tartalmas és mókás délutánnak nézünk elébe!"

Jelentkezés:
kreativkonyvbemutato@gmail.com

Belépő:
6 euró / gyerek, és persze hozzatok egy-két régi zoknit!

Az eseményről többet megtudtok ide kattintva, a Kreatív könyvbemutató Facebook-oldalát pedig itt találjátok!

kuflik_3_kep.jpg