Írás = önkifejezés!

Keszthelyi Emma kamaszkritikus bemutatkozása

Sziasztok!
Bemutatkozások írásában szerintem sosem remekeltem, úgy gondolom, az írásaim beszédesebbek velem kapcsolatban, de ez a szösszenet talán jobban megmutatja, ki is lennék Én.

Keszthelyi Emma vagyok (ritkán Emu),13 éves, a Kecskeméti Református Gimnázium tanulója. Érdekel nyelvek tanulása, illetve elsajátítása, sokféle zene, a természet, a biológia, a kémia. Később is ezen a területen szeretnék elhelyezkedni. Amióta csak olvasni tudok, falom a betűket – imádok olvasni, tájékozódni –, akár a legelvetemültebb témával kapcsolatban is. Leginkább ifjúsági regényeket, drámákat olvasok.
Kedvenc könyvem Anna Frank naplója, mert teljesen magamra találtam Annában, valamint Tom Stoppard Rosencrantz és Guildenstern halott című drámája. Az írás számomra az önkifejezés eszköze – és ha szóban ezt nem tehetem meg (imádok beszélni), általában így teszek. Ezzel a hozzám hasonló embereket szeretném elérni, és bárkit, akinek véleménye van arról, amiről írok. Szeretek megismerni különböző vélekedéseket, gondolkodásmódokat. Nagyon szeretek zenélni, ezért „elengedhetetlen tárgyként” a hegedűmet választottam. A hét legtöbb napján – akár csak az iskolában való hurcibálásról van szó – mindig nálam van, legtöbbször használatban.
A kamaszkritikusi léttől elsősorban önmagam fejlesztését, más emberekkel való megismerkedést várom, nagy reményekkel állok e célok beteljesítése elé.