Játékok a legkisebbek kezébe

Összeszedtük a legjobb babajátékokat!

cimkék: #játék

A sok szépséges játékunk között a legellenállhatatlanabb kategóriába tartoznak a babajátékok. Ezek az apróságok már ránézésre is bébiillatot árasztanak. Puhák, szépek, kedvesek. Anyák, apák és nagyszülők gyöngülnek el a látványuktól, hozzáképzelve imádott csöppségüket a csörgőkhöz, rágókákhoz vagy textilkönyvekhez. Idén ősszel bővült a pagonyos repertoár, és szuper cuki és minőségi darabokkal várjuk a nullaévesek hozzátartozóit.

Sophie Zsiráfot rágicsálva már több generáció is felnövekedett. A helyes kis gumiállat nem véletlenül népszerű, hiszen 100% kaucsukból készült, amit a szülők szívesebben adnak újszülöttjük kezébe, szájába. A nálunk eddig kapható Sophie zsiráf és rágóka mellé új rokonok érkeztek. Például a szuper cuki cica, akit Lázárnak hívnak. Anyaga szintén kaucsuk, illata természetes, tapintása mintha csak az édesanya bőre lenne. A fehér cicus nem csak remekül rágcsálható barát, de hangot is ad. Akárcsak Gnon, a sípoló gomba, aki ránézésre egy marslakót is formázhatna. Alakjának köszönhetően remekül bele lehet kapaszkodni, így a sípoló hangot is könnyebb kivarázsolni belőle. A Sophie-család tagja az a 3 darab, különböző színű, puha labdácska is, amit könnyen meg lehet fogni, rágni, gurítani, és egyszerűen jó csak nézegetni is, mert szerintem szépek – ha lehet egyáltalán labdákról ezt állítani.

Bővült a fürdőzős játékok sora is. Új fürdős könyvecskében ismerkedik a kis zsiráf a víz alatti világgal, illetve a Sophie fürdős-rakosgatós játékban a zsiráf és egész baráti köre, a katica, a pingvin, a csiga, a bálna és a jegesmedve várja, hogy fürcsizhessen végre valakivel. A kis színes figurák úsznak a vízen, lehet velük fröcskölni, a fürdőszett összerakása pedig kihívás és komoly feladat a picik számára, így tehát fejlesztőjáték is egyben.

Van már autós zsiráfunk is. Sophie kivehető, és önállóan is használható játék. A gyártók nagyon figyeltek a biztonságra, így a kis jármű minden alkatrésze lekerekített. Emellett jópofa ajándék lehet friss szülőknek az a ledes, zsiráf alakú tábla, amit az autóba kell felszerelni, hogy villódzó fényével jelezze, a kocsiban kisbaba utazik.

Végre és újra van csörgőnk is! A zörgő tojás alakú pipi, a Piticot pont egy baba kézbe passzol. Igazi szeretnivaló darab, akárcsak halacska társa, Pitifish. A pillekönnyű, kör alakú csörgő közepén pörög-forog a kék halacska, míg a kör alakú csőben zörögnek a színes bogyók. Babaidővel mérve órákig eljátszhat vele a csöppség. Minőségükről elég, ha annyit írok, hogy Djeco!

Szuper aranyosak az új babanyomdáink is, melyek fiús, lányos témában is választhatóak. A gombaalakhoz hasonlító nyomdák jól belepasszolnak a picik kezébe. A hercegnős, az állatok vonata, a tanya és a munkagépek különálló dobozaihoz egy-egy festékes párna is tartozik, melyek természetesen bababarát anyagból készültek. Óriás boldogság, amikor egyetlen mozdulattal megjelennek a cuki képecskék a papíron... Megunhatatlan!

Szintén nem ismeretlen babamárka nálunk a Lilliputiens. Most édes kis, színes rágókákkal bővült a kínálat. Liz tündér, Simon süni, Arnold víziló, illetve a picurka textilkönyvekkel kiegészült rágókák, az Albert, az elefánt, Ophelie, a tyúk és Liz tündér textilkönyve, egytől egyig a szuper aranyos kategóriába tartoznak. Minden funkciót kielégítenek ami a kisbabáknak kell. Puhák, színesek, a figurák bájosak, a könyvecskék pedig zörögnek "olvasás" közben. Így tehát minden érzékszervet alaposan megdolgoztatnak.

A játékokat keressétek a Pagonyban és a webboltban, november 25-ig 15%-os kedvezménnyel!

- Laura szemléje -

Kapcsolódó könyvek

Kapcsolódó cikkek