A legmenőbb partijátékok a családnak

Ezek bármilyen táskában elférnek!

Ezúttal a mi kedvenc apró játékainkat szedtük össze, hogy ötleteket adjunk, mivel tudod lekötni az egész családot. Folyamatosan részt veszünk a nagy játékforgalmazók játékbemutatóin, és ki is próbáljuk a játékokat, amik a boltok polcaira kerülnek. Ez az összeállítás azokból a kártya- és kockajátékokból áll, amiket mi teszteltünk, és rögtön megszerettünk, olvass tovább!


Avocado Smash!
avocado-smash-tarsasjatek.jpg

Ez a játék már az avokádó formájú dobozzal lenyűgözött minket, de a partijáték, ami megbújik a mag helyén, még inkább rabul ejtett mindannyiunkat. Már 6 éves kortól játszható ez a figyelmet megosztó, gyors játék, de a szabályzatban felnőtteknek szóló nehezítés is van, így az egész család élvezni fogja. 

A játék során számozott avokádó lapokat kell a paklink tetejéről berakni a kör közepébe, miközben hangosan számoljuk, hányadik lapot tettük le. Ha ez a szám megegyezik a lapon szereplő számmal, a lapokra kell csapni és az, akinek legfelül van a keze, elviszi a lapokat. De még számos helyzetben kell odafigyelni, és a megfelelő pillanatban a paklira csapni, ami garantálja a vicces helyzeteket. Ha imádtok Unózni, ez tutira nagy kedvenc lesz!

Rendeld meg itt!

Nope!
nope.jpeg

A legtöbb kártyajátékban a végső cél az szokott lenni, hogy megszabaduljunk a kártyáinktól mindenkinél hamarabb, de nem a Nope!-ban! Ebben a teljesen kifacsart játékban azt kell elérned, hogy a játékostársaid dobják el őket minél hamarabb. Az UNO szerelmesei biztosan ezt a játékot is szeretni fogják, mert lényegében ez a játék a teljes ellentéte, így friss szemszögből lehet élvezni a hasonló kártyákból álló játékot. Mindig a középre rakott pakli legfelső lapja mondja meg, hogy hány darab, milyen színű kártyát kell lerakni a soron következő játékosnak, amit különböző akciókártyákkal tudtok kijátszani, ha kezdene szoros lenni a futam. A játék igazi családi szórakozás 6 éves kortól, könnyed délutáni játékként és a karácsonyi buli fénypontjaként is megállja a helyét.

Rendeld meg itt!

Varázsfőzet
varazsfozet.jpg

A varázsfőzet fiolájába minél hamarabb be kell dobnod az összes nálad lévő összetevőt, de azt kockadobásokkal határozzátok meg, hogy milyen alapanyagokra közül választhattok egyáltalán. Ha megvan, mi kerülhet az üvegbe, mindenki a tenyerébe rejt egy hozzávalót, majd egyszerre felfeditek azt, és a legjobbak az üvegcsébe kerülhetnek. A játék izgalmát az adta nekünk, hogy nagyon figyelni kellett, kinél milyen alapanyagok lehetnek még, hogy mindenképp a mi választásunk kerüljön az üvegcsébe, hiszen az nyer, akinél már csak egy összetevő marad a játék végére.

Rendeld meg itt!Lüke tehén
luketehen.jpeg

Már a nevével megvett minket!

Ügyes taktikázásra lesz szükségetek ahhoz, hogy ti nyerjétek meg a makacs jószágok furfangos játékát. A marhacsorda elszökése után meglóg a többi állat is a gazdaságból, és a gazdák nem szeretnék, hogy náluk kössenek ki a makacs állatok. A játék 3 körében előttünk vándorolnak az állatok, mi pedig minél gyorsabban próbálunk megszabadulni tőlük. Izgalmas taktikai játék, amit 7 éves kortól mindenki élvezni fog.

Rendeld meg itt!


Oh my gold!
ohmygold.jpeg

Ebben a könnyed kockajátékban a kalózok kincseket gyűjtenek, és 4 kocka alapján dől el, mit lehet begyűjteni vagy mit lehet elrabolni az ellenfelektől.

Vajon ki szerzi meg a legtöbb kulcsot a kincsesládákhoz? Vigyázz, mert még ha nálad van is a megfelő kulcs, akkor se biztos, hogy megtarthatod a kincset, amit találsz!

Ezt a játékot már 5 évesek is játszhatják, és a Blue Orange-től megszokott kedves grafikák rögtön belopják magukat a gyerekek szívébe.

Rendeld meg itt!


Misty
misty.jpeg

Gyerekként az otthoni ablakon vagy a közlekedési eszközök üvegén megjelenő párával csak egy dolgot érdemes tenni: addig rajzolni rájuk, amíg nem marad üres felület. Ezt az élményt csempészi egy izgalmas kártyajátékba a Misty, amiben egy 12 lapból álló ablakfelületet kell kiraknunk a kezünkben lévő lapokból választva úgy, hogy minden kör végén a mellettünk ülőhöz vándorolnak a lapjaink. Ha már teli van az ablak a firkákkal, akkor jön csak az igazán izgalmas rész: a képeket ide-oda húzogatva meg kell akadályoznunk, hogy a páraszörny megegye virágot, egymás mellé kell húznunk a mosolygós arcokat, és  ami persze a legfontosabb: meg kell próbálnunk ezzel minél több pontot begyűjteni. 3 perc alatt megérthető szabályzata miatt tökéletes játék hamar sötétedő délutánokra.

Rendeld meg itt!

Kapcsolódó termékek