Jön, jön, jön a Mikulás a Pagonyba!

Idén ismét találkozhattok nálunk a Mikulással!

Legújabb boltunkban Budán, a Bartók Béla úton és a székesfehérvári Pagonyban is személyesen találkozhattok a Mikulással! Hogy hogyan is oldja meg, hogy egyszerre legyen két helyen? Hát ezt nem árulhatjuk el! Vagy mégis?

Ha érdekel, hogyan is zajlik is ez, akkor olvass tovább!

December 6-án szombaton délelőtt és délután mindkét helyszínen: azaz Budán és Székesfehérváron Mikulás-program is lesz az ajándékok átadása mellett: énekes-hangszeres foglalkozást tartunk, lehet majd közösen énekelni, mondókázni, játszani.

A Pozsonyi úton idén nem lesz műsor, de az ajándékokat ott is meg tudjátok venni, és jelentkezhettek is budai Pagony Mikulásra.

A rövid műsor után a Pagony Mikulás egyenként adja át az ajándékokat a gyerekeknek, beszélget velük, külön szülői kívánságra meg is dicséri őket.

 

Program Budán

délelőtt 10.00-től és 11.00-től: Környei Alice vezetésével, játékkal, énekléssel várjuk a Mikulást.

délután 16.00-tól és 17.00-től: Burovincz Laura várja a gyerekekkel a Mikulást, hangszerekkel és énekléssel. A 16 ÓRÁS CSOPORT MÁR BETELT!!!

Hogy a Mikulás minden gyerekkel külön-külön tudjon foglalkozni, egy-egy turnusban maximum 25 gyereket tudunk fogadni.

 

Program Székesfehérváron

délelőtt 10.00-től és 11.00-től: Fél órás Mikulás-váró Hangszermesék Kamarás Emesével és Szűcsné Ott Adriennel

délután 16.00-tól és 17.00-től: Fél órás Mikulás-váró Hangszermesék Kamarás Emesével és Szűcsné Ott Adriennel

Egy-egy turnusban maximum 15 gyereket tudunk fogadni. Lesz mézeskalács, forró csoki, tea is...

Jelentkezés csak személyesen a boltban december 3-ig, szerda zárásig.

Pagony Pesten:  Budapest, XIII. ker. Pozsonyi út 26.

Pagony Budán: Budapest, XI. ker . Bartók Béla út 5.

Pagony Székesfehérváron: Királysor 66.

Válassz nálunk ajándékot, add oda a boltosoknak, ezeket az ajándékokat mi becsomagoljuk, és nagy titokban átadjuk a Mikulásnak, aki a könyv vagy játék mellé mandarint, mogyorót, szaloncukrot is tesz.  A Mikulás műsorra előzetes jelentkezés szükséges, jelentkezni csak személyesen bármelyik Pagonyban lehet. Válassz időpontot, regisztrálj már ma személyesen!

Ha szeretnétek, hogy a Mikulás az általános dicséret mellett külön, személyesen is szóljon a gyereketekhez, akkor írjátok azt le pár mondatban, tegyétek be egy borítékba, és adjátok oda a jelentkezésnél.

 

A Mikulás-váró ünnepség ára: 1000 Ft/fő

Bármilyen kérdéssel hívjátok a Pagonyt a Pozsonyi úton: 06-1-239-02-85 vagy a Bartók Béla úton: 06-1-7943719 vagy a Székesfehéváron a  06 30 994 6748 telefonszámon, de jelentkezni csak személyeaen tudtok!

 

És ne feledd, december 7-től már vasárnap is nyitva vagyunk majd.