Tavaszi könyvek a Pagonytól!

Két új könyvben is visszatérnek a kuflik idén tavasszal! Szintén két kötettel bővül a Most én olvasok!-sorozat: Kertész Erzsi és Vadadi Adrienn meséi folytatódnak. Kiss Judit Ágnes új könyvében Babaróka esti meséit ismerhetjük meg. Új szerzőt is avat a Pagony, és további újdonságok friss szemlénkben.

tovább...

Sokszor voltam éhes olvasás közben

Interjú Maros Krisztinával

Maros Krisztával beszélgettünk a Mézes cukrászda című meseregény megjelenése kapcsán. Olvasd tovább az interjút!

tovább...

„Világos volt, hogy a négy karakter nem fog kijönni egymással”

Interjú Szentendrei Judittal, a Mézes Cukrászda szerzőjével

Hogy kerül négy teljesen különböző ember egy házba, és mit kezdenek ezzel a faramuci helyzettel? Szentendrei Judit háromgyerekes édesanya és az Utazik a család online magazin szerzője, aki most debütál ínycsiklandó meseregényével a Pagony Kiadónál. Olvasd el Gyovai Katalin interjúját a szerzővel!

tovább...

Megnyílt a Mézes cukrászda!

És itt nem csak fenséges sütemények várnak...

Az ember társas lény, azaz élete nagy részét közösségekben tölti, legyen szó természetesen kialakuló vagy mesterségesen létrehozott csoportokról. Ahogy a felnőttek, úgy a gyerekek is tagjai mindenféle emberi közösségnek, pl. az óvodai csoportjuknak vagy a családjuknak. Életünk első szakaszában sok mindent megtanulunk, amire később szükségünk lesz: számolni, írni és olvasni, mik voltak történelmünk legfontosabb eseményei stb., de mi a helyzet életünk azon területével, amelynek néhány éves korunktól halálunkig részesei vagyunk, azaz a közösségi élettel? Cikkünkből minden kiderül, olvasd el ajánlókat a Mézes cukrászdáról!

tovább...

Mézes cukrászda

Olvass bele!

Mihez kezd ez a négy egészen különböző ember, akik véletlenül kerülnek a Méz utca 12-be? Vajon az őrületbe kergetik egymást, vagy békésen meghíznak Katalin anyó finom süteményeitől? Vagy mégis sikerül valamit kitalálniuk közösen? Szentendrei Judit könyvéből ez is kiderül, most olvasd el, hogyan kerültek a szereplők a házba, aztán folytasd tovább történetüket a könyvben, ahol finom süti recepteket is találsz!

tovább...

Süss velünk!

2 finom sütirecept a Mézes cukrászdából

A Mézes cukrászda című könyv szereplői, azaz Katalin anyó, Valér, Karola és Paula nagyon hasonlítanak egy-egy süteményfajtára, olyan finomságokra, amelyek a Méz utca 12-es számú ház műhelyében nap mint nap készülnek. Ha meseolvasás után kipróbálnátok ezeket a finomságokat, akkor hajrá, mert most 2 olyan receptet mutatunk nektek, amitt együtt is le tudtok készíteni!

tovább...