Minden, amit a Hubby-díjról tudni kell!

Díjazottak és jelöltek

A 2016-ban alakult Magyar Gyerekkönyv Fórum (HUBBY – Hungarian Board on Books for Young People) minden évben megszervezi és átadja a szakmai zsűri által odaítélt Év Gyerekkönyve Díjat. Most mindent elmesélünk a jelöltekről és természetesen a győztes könyvekről!

tovább...

Gratulálunk!

A 2016-ban alakult Magyar Gyerekkönyv Fórum (HUBBY – Hungarian Board on Books for Young People) minden évben megszervezi és átadja a szakmai zsűri által odaítélt Év Gyerekkönyve Díjat. Idén két kategóriában is Pagony könyv lett a győztes, ami hatalmas büszkeség a számunkra!

Szívből gratulálunk! Katints, és ismerd meg a két nyertes könyvet!

tovább...

Két korosztályban is Pagony könyv lett az év gyerekkönyve 2021-ben

Dániel András és Kiss Ottó könyveit díjazta a HUBBY

A 2016-ban alakult Magyar Gyerekkönyv Fórum (HUBBY – Hungarian Board on Books for Young People) immár hetedik éve megszervezi és átadja a független szakmai zsűri által odaítélt Év Gyerekkönyve Díjat. A mai díjátadón két kategóriában is Pagony könyv lett a győztes.

tovább...

Könyvek karácsonyra a kisiskolásoknak

6 és 10 éves kor között ajánljuk

Harmadik ünnepi szemlénkben az idén megjelent, kisiskolásoknak szóló Pagony könyvek közül válogattuk egybe a legjobb köteteket.

tovább...

Berg Judit és Kiss Ottó friss könyvei a Pagonytól

Bölcsiseknek, ovisoknak és kisiskolásoknak

Kiss Ottó könyve a testvérkapcsolat feszültségeit és örömeit dolgozza fel sok humorral, Maszat pedig az önállóságot próbálja ki Berg Judit új könyvében.

tovább...

Hát ez kemény, tesó!

Megjelent Kiss Ottó legújabb könyve!

Egy tízéves fiú mesél a bátyjáról és magáról Kiss Ottó remekbe szabott, mély és mulatságos gyerekvers-kisregényében. Itt olvashatjátok, miért vagyunk annyira oda érte.

tovább...

(legó)

Olvass bele Kiss Ottó új könyvébe!

Egy fiú mesél a bátyjáról és magáról Kiss Ottó remekbeszabott, mély és mulatságos gyerekvers-kisregényében. Egy tíz és egy tizenöt éves fiú, más világok, de már abban a korban, ahol jól látják és értik egymást. Értik, gyakran meg is értik, de annál pontosabban tudnak találatokat is bevinni.

Olvass bele!

tovább...