Hogy a gyerekek csak szépet álmodjanak!

Megjelent a a népszerű 3-5-8 perces sorozat legújabb, magyar része

Minden szülő tudja, hogy nem könnyű egy izgalmas nap után ágyba dugni a gyerekeket…

A népszerű 3-5-8 perces képes mesekönyvek kedves, rövid történetei az óvodás korosztály és szüleik nagy kedvence. A most megjelent, magyar szerzők meséit tartalmazó kötet igazi altatós meséket és gyönyörű, álomba ringató rajzokat tartogat olvasóinak.

tovább...

Újdonságok az őszi PagonyFesztre

Ez történt a könyvhét óta

Alig múlt el a Könyvhét, máris itt a PagonyFeszt! E rövid idő alatt sem lazsáltunk ám! Nézd meg, mennyi újdonsággal készültünk a Pagony 20. születésnapjára!

tovább...

Megérkezett a 3-5-8 perces jóéjtmesék!

Hogy a gyerekek ezentúl csak szépeket álmodjanak!

Elaludni nem mindig egyszerű. Ezt mi, felnőttek is nagyon jól tudjuk, mégis, mintha altatáskor néha elfelejtenénk. A gyerekek napja is ingerekkel teli, olykor a feszültségektől sem mentes, így nekik is szükségük van bizonyos esti rituálékra, amiktől megnyugszanak és álomba tudnak szenderülni. Ilyen lehet egy kellemes pancsolás, egy kis lefekvés előtti színezés, de leginkább az estimese. A 3-5-8 perces mesék legújabb kötetében csupa-csupa olyan mesét találsz, ami segít gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, hogy az altatás békés és szeretetteli élmény legyen. Ismerd meg a 3-5-8 perces jóéjtmeséket!

tovább...