Kártyázz!

Utazós kártyák, pici és könnyű játékok az egész családnak

Végre kánikula! Irány a strand, tópart, a medence, vagy akár a kerti slag!

A gyerekeket lehetetlen kikönyörögni ilyenkor a hűsítő vízből, nincs is jobb annál, mint versenyezni, ki tud tovább ülni úgy a gumilabdán, hogy ne bukkanjon fel, vagy hogy ki bírja tovább a víz alatt. Ha mégis szeretnénk, hogy egy kis időt eltöltsenek árnyékban is, itt van néhány társas, amiket kiszerelésükből adódóan könnyedén magatokkal vihettek az utazásokra.

Upsz, Te is meg tudod csinálni?Szívesen játszanál már a picikkel is? Hát itt a legszuperebb, mindenkit átmozgató kártyajáték akár 2 éves kortól! Utánozzátok le a kártyákon szerepjó pózokat és mozdulatokat! Garantált a nevetés, miközben fejlődik az idegrendszeretek! A 6 különböző játékvariációnak köszönhetően pedig tuti nem fogjátok sem megunni, sem kinőni!

mozgás, tanuláskészség fejlesztésés, memória, manócska, vicces 2-99 éves korig

Csótánypóker Royal20713.jpgA Csótánypóker évek óta az egyik legkedvesebb játékunk. Mindig, mindenkinek bejött eddig. Ha szereted a gusztustalan, vicces állatokat, és szeretsz blöffölni, akkor neked találták ki! Szabadulj meg elsőkén te a ggusztustalan bogaraktól!
blöff, emberismeret, humor, 6-99 éves korig

Difference

21724.jpgPraktikus fémbobozos kiadás védi aDifference-t, így nyaraláshoz ideális, hiszen csak bedobjuk a bőröndbe vagy a strandtáskába, és már indulhatunk is. A játék – ahogy neve is sejteti – a különbségkeresésen alapszik. A kártyalapokon mindig csak két apró különbség van, ezeket kell minél előbb 25612.jpgfelfedeznünk. Aki először megtalálja a különbséget, lebobhatja a lapját. Az nyer, aki először meszabadul a kártyáitól. A kreatív képekkel tarkított kártya fejleszti a koncentrációs képességet, és szuper kikapcsolódást nyújt a tikkasztó nyári napokon, ráadásul most jelent meg Junior változata is, amivel már 4 éves kortól játszhattok.

figyelem, gyorsaság, 10 perc játékidő, 6-99 éves korig

Fish fish

20581.jpgA Difference-hez hasonló dobozban kapható a témája alapján is nyaraláshoz köthetőFish Fish, ahol a horgász vagy a halak bőrébe bújhatunk. A horgász célja, minél több hal kifogása, a halaké pedig az, hogy minél több csalit faljanak fel anélkül, hogy a horgász elkapná őket. Lehet tippelni, kinek mennyi sikerül, ez alapján kapjuk a pontokat. Szórakoztató családi játék 2-8 fő részére! 

tippelés, számolás, 20 perc játékidő, 7-99 éves korig

Hanabi

24240.jpgA papír- és fémdobozban is kapható a Hanabi, 2013-ben elnyerte az év játéka címet. A játék egyik előnye, hogy nem egymás ellen, hanem együtt, kooperatívan kell játszani. A cél, hogy minél látványosabb tűzijátékot rakjunk ki a kártyalapokból. Az egyetlen probléma, hogy összekeveredtek a gyújtózsinórok, így nincs annyira egyszerű dolgunk! A saját lapjait senki nem láthatja, így csak a többiek segítségével tájékozódhatunk a kártyáink között. Szuper társas, melyet 8 éves kortól ajánlunk.

kooperáció, számolás, szerencse, 20 perc játékidő, 8-99 éves korig

Last Letter

21415.jpgKi ne emlékezne a szóláncra? A Last letter felturbózta ezt a játékot: izgalmasan és részletgazdagon illusztrált kártyalapokalapján kell kiválasztanunk a szavakat, és a többieknek minél gyorsabban lecsapni rá a saját kártyáinkkal. A lehetőségek végtelenek, hiszen minden játék alkalmával más-más asszociációk jutnak eszünkbe a képekről. Ráadásul kis fantáziával a kártyalapokat felhasználhatjuk arra, hogy jó kis történeteket találjunk ki a képek alapján a Sztorikockához hasonlóan! így egy dobozban két játékot kapunk. A Last lettert kisiskolás kortól ajánljuk.
kreatív, szép, vicces. 8-99 éves korig19541.jpgAKataminonak is van már egy táska-barát változata, aKatamino Pocket, aminek célja, hogy a geometriai alakzatokkal kitöltsük a játéktáblát. A logikai játék nagy előnye, hogy van benne egészen egyszerű, már 3 éves kortól játszható feladat, és szuper nehéz feladatok nagyobbaknak, felnőtteknek. Ráadásul játszható egyedül, vagy egymás ellen is! A műanyag tároló egyben a játéktábla is, és az alakzatok igazán stapabíróak, bátran bedobhatjuk a bőröndbe!logikai, 3-99 éves korig19417.jpgSzintén több változata van a Dixitnek. A játékélményhez pedig elég egy kiegészítőcsomagot magunkkal vinnünk a nyaralásra, ami jóval kisebb helyet foglal az eredetinél. A gyönyörűen illusztrált képek adják a játék alapját: a kezünkben lévő lapok közül kell kiválasztanunk egyet, beszélni róla, majd lefordítva az asztalra tenni. A mondandónk alapján választanak egyet a többiek is a sajátjukból, összekeverjük, majd tippelünk: melyik lehetett az eredeti? De vigyázzunk, ha túl egyértelmű, amit mondtunk, azért nem jár pont! Ez a játék igazán megmozgatja a fantáziát!
fantázia, 6-99 éves korig25587.jpgHa pedig nagyobbakkal, felnőttekkel megyünk nyaralni, ne hagyjuk ki a Fedőneveket, ami az egyik legjobb partijáték. Kémek és kémfőnökök versenye ez: ki ismeri fel először a kulcsszavakhoz párosítható fedőneveket? A bandavezér feladata egy-egy szó jó definiálása, különdöző fogalomkörök megadásával. Családi vagy baráti nyaralásokhoz elengedhetetlen! Ennek a játéknak a segítségével garantált a szórakozás!ismeret, parti, 12-99 éves korig

Katamino Pocket

Dixit

Fedőnevek

Kapcsolódó termékek