Kedvenc 2015-ös játékaink

Mi imádtuk őket, és ti?

2016. január 13.Pagony

vadadiJobbnál jobb játékokkal ismerkedtünk meg tavaly, nem csoda, hogy nagyon nehéz volt kiválasztani a kedvencünket! Kattints, és olvasd el, hogy melyik boltosunk melyik 2015-ös játékot szerette meg a legjobban, ha pedig ezzel megvagy, nézd meg, melyek voltak a legszuperebb könyvek tavaly!

Gergő + Lázár = <3

lazarLázár, a macska

Mi lehetne tökéletesebb, mint egy abszolút környezetbarát, semmiféle veszélyes anyagot nem tartalmazó macska-formáju rágóka? Nagy sajnálatomra ezt már nem tudtuk otthon tesztelni, de elég csak ránézni Lázárra, egyszerűen imádnivaló, ahogy néz a kis szemeivel. A gyerekek pedig addig rághatják, amíg akarják, hiszen nem oldódhat ki belőle semmiféle káros anyag. Cuki és biztonságos. Kell ennél több egy rágókának?


Dió visszarepült az időben

Óvodás vagyok! társasjáték

ovodas vagyokEz a legjobb társasjáték, amivel 2015-ben játszottam! Nagyon kreatív, fejlesztő, segítő, gondolkodtató és vicces. Az óvoda négy különböző helyszínét járjuk körbe, a helyszínekhez kapcsolódó feladatokat megoldva. Nem csak gondolkodni kell, vannak benne mozgásra buzdító feladatok is, például addig kell táncolni, amíg a másik énekel (és remélhetőleg sokáig énekel). Amikor kipróbáltuk a boltban, és épp az volt a feladat, hogy a hátunkon feküdve a lábainkkal kell integetni, csak reménykedni mertünk nevetés közben, hogy nem néznek ránk furcsán az emberek kívülről. :) Igazi családi társasjáték, szórakoztató nemcsak a kicsiknek, hanem a felnőtteknek is! És hogy mi újság a zoknikkal? Áh, mindent nem árulhatunk el, próbáljátok ki!


A fehérvári pagonyosok, Dóri, Helga, Niki, Kriszti két klasszikust választottak

dixit 6Dixit 6. Emlékek

Az Emlékek című Dixit-kártyák olyan szépek, hogy alig lehet velük játszani. Ugyanis menet közben alig tudod megállni, hogy ne mutogasd körbe mindenkinek: „Azta! Idenézz, milyen lapjaim vannak!” És még nehezebb lerakni őket, mert most őszintén, ki szeretne megválni ezektől a gyönyörűségektől?!
 

batmanSztorikocka – Batman

Van univerzálisabb játék, mint a Sztorikocka? Használhatod mint szókincs-karbantartót és fejlesztőt, fantáziakiszínezőt, dalszövegben-beszélőt vagy, mint idegen nyelven sztorizót. Eleve menő dolog sztorikockázni, de most, hogy már akárhány saját Batman történeted is lehet?! Na, ugye!


Dani főzőcskézett

Séfek

sefekA Séfek okos, dizájnos, izgalmas játék iskolásoknak – és felnőtteknek is. Én a kollégáimmal próbáltam ki; ment a verseny a hozzávalókért és a tűzhelyekért, és sokkal tovább tartott teljesen összerakni egy ételt, mint hittem volna. Az utolsó körig izgalmas volt: meg tudom-e főzni, amiket eltervezek és sikerül-e időben lecserélnem az olívaolajt és a tejet két húsra. Aztán az utolsó körben rájöttem, az én karakteremnek alapból jár egy hús… Éljen! Olvassátok el a játékszabályt, mielőtt elkezditek!


Ha valamelyik játék megtetszett, kattints ide, hiszen január 20-ig 15%-os kedvezménnyel juthatsz hozzájuk a webboltban és a Pagony-boltokban!