Készülj a hűvösre benti programokkal!

A legjobb otthon melegedős kreatív játékok

cimkék: #kreatív

Egy pillanat alatt beállított az ősz, és a délutáni szabadtéri programokat bármikor elmoshatja az eső. Ilyenkor érdemes elővenni egy izgalmas kézműves készletet, és megtölteni a szobát meleg kreativitással. Most a Djeco újdonságai közül válogattunk ovisoknak, sulisoknak szemet gyönyörködtető ötletes készleteket. Alkotásra, lakás dekorálásra fel!

Divatos bevezetés a hímzés világába- Divatszalon hímzőkészlet

Mitől különleges? A hímzés sokak számára jelenthet nagy kihívást: hogyan kezdjünk hozzá, milyen mintát kövessünk? A Djeco erre is gondolt, úgy tervezte meg ezt a remek kis készletet, hogy könnyen követhető leírásokat és egyszerű mintákat csent bele. Az alapgrafika igényes, kifinomult, a te feladatod, hogy egyediséggel töltsd meg egyszerű öltések által, felhasználva a dobozban található selyemfonalakat és az extra csillámfestéket.

Kinek ajánljuk? Különleges ajándék minden olyan 8-14 éves gyermek számára, akit érdekel a divat világa és szívesen kipróbálná a hímzés alaptechnikáit.

Mit fejleszt? Elsősorban kézügyességet, koncentrációt fejlesztő készlet. A dobozban aranyszínű csillámfesték is található, mellyel tovább díszítheted az elkészült hímzést, így a kreativitásod fokozhatod!

Formabontó ékszerkészítő- Zsugorfólia készlet

Mitől különleges? Nem kevés varázslatot rejtett a Djeco csapata ebbe a kreatív készletbe! A figurákat egy spéci fóliára kell átrajzolni, színezni, körbevágni, majd sütőben kisütni. A fólia hő hatására összezsugorodik és perceken belül megszilárdul. Ezt követően felfűzhetjük, kitűzőt, kulcstartót, ékszert varázsolhatunk a figurákból. Ezek az ötletes kiegészítők garantáltan feldobják a ruhatárad!

Kinek ajánljuk? Ez egy igazi csajos szett, szivárvánnyal, lovacskákkal, ékszer-kiegészítőkkel. Azoknak a 7-13 éves kis művészeknek ajánljuk, akik szívesen kipróbálnának valami új és izgalmas technikát.

Mit fejleszt? Kézügyességet és kreativitást egyaránt fejlesztő játék; egy nem mindennapi alkotási technikával ismertet meg.


Bársonyos óriásszínező- ColoradoSweet parade


Mitől különleges? A sokak által ismert és kedvelt djecos bársonyszínezők texturáját és az óriásszínezők nagyméretű felületét ötvözi ez az ötletes kifestő. A Colorado vidám állatsereget, míg a Sweet parade mindenféle cukiságot, sütiket, finomságokat ábrázol. A bársonyos felület közötti részeket lehet kiszínezni, a teljes papírfelület pedig 126 cm hosszúra kihajtogatható. A puha bársonybetét nemcsak remek kontrasztot teremt a színek között, de sikerélményt nyújt a legkisebbeknek is, hiszen nem enged kimenni a vonalból. Grafikája stílusos és részletgazdag, ahogy azt a Djeco-tól már megszokhattunk.

Kinek ajánljuk? A legkisebb színesceruza-forgatókra is gondoltak, mikor ezt a két lenyűgözően szép óriásszínezőt megálmodták, mely ideális a 3-7 éves korosztály számára.

Mit fejleszt? Finommotorikát, koncentrációt és szem- és kézkoordinációt fejlesztő játék.


Stílusos karctechnika- NapsugárBálozók

Mitől különleges? Két új karcolgatós alkotókészlettel rukkolt elő a Djeco! Egy szettben négy sötétre festett alaplapot találunk, melyről a speciális fa kaparóeszközzel tudjuk a felső felületet felkarcolgatni, ezáltal előtűnnek a gyönyörű rajzok. A minták előhívásában az útmutató füzetben találunk leírást, de akár egyénileg is meghatározhatóak. Így válik mindegyik kép páratlanul jellegzetessé! A két új készlet különlegessége abban rejlik, hogy a színes felületek mellé csillogó részek is társultak. A képek grafikája lélegzetelállítóan szép, remekül fognak mutatni a szobád falán!

Kinek ajánljuk? Nem kevés kézügyességet és figyelmet igényel a karcolgatós technika, ezért 7-13 éves gyerekeknek és kreatív felnőtteknek ajánljuk.

Mit fejleszt? Kreativitást, manualitást és szépérzéket fejlesztő készlet.


Az igazán jó dolgok kis dobozban érkeznek - Lucille és Aurelia matricák

Mitől különleges? Matricázni mindenki szeret, korosztálytól függetlenül, és azt is tudjuk, hogy matricából sosem elég! A Lucille és Aurelia matricák praktikus, kis dobozban rejtőznek és mindjárt százat kapunk belőlük! Csupa játék és szépség mindegyik, díszítésre fel!

Kinek ajánljuk? Bármelyik korosztály számára nagyszerű kiegészítő az alkotás során. Készítsetek ékszereket, különleges képeket!

Mit fejleszt? Szem- és kézkoordinációt és finommotorikát fejleszt.


Pompázzon a gyerekszoba! - Falmatricák

Mitől különleges? Az Avenue Mandarine francia játékgyártó cég kifinomult stílusáról és részletgazdag grafikáiról ismert. Most hat lenyűgöző falmatricát álmodtak meg, melyek egyedi dekorációi lehetnek a gyerekszobának. Válaszd a kalózosat, ha izgalmas történetre vágysz, a sárkányosat vagy a macskásat, ha élvezed a vicces karaktereket, ha igazán csajos vagy, a hercegnős és a lovacskás az ideális választás, a lampionos-pillangós képek pedig igazi távol-keleti hangulatot teremtenek.

Kinek ajánljuk? Bármilyen korú gyermek szobájában remekül mutatnak.

Dekoráljátok ki a szobát, hogy a hűvös napokon igazi öröm legyen otthon lenni!


Minőségi rajzeszközök

A felhőtlen alkotáshoz elengedhetetlenek a jó minőségű rajzeszközök. A legújabbakból szemezgettünk nektek párat.

12 darabos színesceruza: Ezek a puha, vibráló színű ceruzák nem hiányozhatnak egyetlen kis művész rajzkészletéből sem. A sima, egyenletes vonalak, a finom színezés megvalósításában nyújtanak segítséget.


Olajpasztell- 12 klasszikus szín
:
 Az olajpasztell-technikával rendkívüli hatást érhetünk el. Ez a készlet kiváló olyan gyerekek számára, akik először próbálják ki ezt a módszert. Krétái puhák és a színek jól keverhetők.Vízfesték tubusban: A gouache vízfesték jellegű festék, de magas pigmenttartalma miatt fedőfestékként is alkalmazható. Rendkívül jól keverhető, színei élénkek és időtállóak. Két színvariáció kapható: klasszikus színek a vibráló hatásért és édes színek a finom, álomszerű alkotásokhoz. Mindegyik készlet nyolc tubust tartalmaz.

Szakács Zsu válogatása

Kapcsolódó cikkek