Kicsik kedvencei

Új kukucskálós könyvek a polcon

Kemény lapos könyvek, izgalmas képek, nyitogatható fülek, böngészők... A Scolar kiadó újdonságai tele vannak leleménnyel, varázslattal és játékkal. Ráadásul tanulhatunk, beszélgethetünk és rengeteget játszhatunk velük.

27674.jpg
Az én világom lexikona

Ez a kis alakú, ám annál vaskosabb könyvecske 2-4 éves gyerekeknek szól. A lexikon valóban végigveszi mindazt az ismeretanyagot, anyagot, amit ebben a korban tudni érdemes. Sorra haladunk a helyszíneken, a lakás különböző pontjain, az óvodán, a városon, a bolton, a játszótéren, a kerten, a pincén..., és minden minden tárgyat megismerünk a kaland közben!

Tedd a kosaradba most 20% kedvezménnyel!

Keress, találj, mesélj! Boldog karácsonyt!

27676.jpgHa már előre gondolkodsz, akkor érdemest most beszerezned a 20%-os akció keretén belül a legizgalmasabb karácsonyi böngészőt! 11 dinamikus kép csalogat arra, hogy a kiemelt részleteget megkeresd rajtuk! A lapozó sorra veszi a téli ünnepkör legfontosabb helyszíneit és eseményeit, miközben nehéz kihívások elé állítja a vállalkozó szellemű családot! Nem is olyan egyszerű mindent megtalálni, mint első ránézésre tűnik!

Rendeld meg itt!

Ma, holnap, most és mindjárt

27108.jpgAz idő strukturálása nem könnyű a kicsiknek. Ebben segít a Scolar egyik legjobb nyitogatós könyve, a Ma, holnap, most és mindjárt. A kemény oldalakat lapozgatva, a kis ablakokat nyitogatva kiderül, miért sietnek olykor a felnőttek, mi mindent csinálunk egy nap alatt, hogy hívják a hét napjait, mik az évszakok, a hónapok, mi minden változik egy év alatt, mi a születésnap, mi van most, és mi lesz mindjárt, mi tart sokáig vagy mi megy gyorsan. Sőt, még arra is fény derül, hogy hogy mi volt nagymama fiatal korában...

Az én nagy képes szótáram - A gazdaság

27272.jpgAki szereti a böngészőket és a vidéki világot, annak telitalálat az a képes szótár, amivel mindent megtudhatsz a gazdaság életéről! Itt az ideje, hogy megismerd a járműveket, és a természet adta lehetőségeket. Ezzel a könyvvel ráadásul tuti, hogy a felnőttek is tanulhatnak valamit!

Rendeld meg most itt 20% kedvezménnyel!

Kapcsolódó termékek