Kreatív újdonságok

Böngéssz és inspirálódj!

Alkoss csodálatos képeket, készíts ékszereket, csodáld meg a természetet! Összeszedtük nektek a legizgalmasabb újdonságokat, amelyekkel kiélhetitek a kreativitásotokat. Annyi minden érkezett, hogy nem győztük válogatni, nézzétek!

Ékszerkészítő készlet

A Djeco név garancia az egyedi és minőségi játékokra, kreatív készleteiket nem lehet megunni. Most egy gyönyörű szettet kaptunk, amellyel nem is akármilyen karkötőket készíthettek: pamutfonalból és különleges kiegészítő elemekből tradicionális japán művészeten alapuló ékszereket alkothattok. A dobozban minden szükséges kelléket megtaláltok, még egy részletes használati útmutatót is, hogy biztosan a tiétek legyen a legszuperebb karkötő. Madaras, szivárványos, felhős vagy csillagos, ezek a karkötők  csodálatosak fognak mutatni rajtad!


8 éves kortól ajánljuk.

Rendeld meg itt!Nyomdakészletek és matricák nemcsak papírra

A nyomdázásból nem lehet kinőni, ezt biztosan állíthatjuk. Még a legunalmasabb határidőnaplót vagy kötelező programokkal teli naptárat is fel tudja dobni egy-egy jól eltalált kis figura, a gyerekeket pedig kifejezetten motiválni tudja, ha a megfelelő helyre kerül egy-egy kis unikornis, netán egy pillangó vagy egy pici rendőrautó.


Azt pedig garantálni tudjuk, hogy a legújabb tematikus nyomda-készleteink órákra lekötik a gyerekeket, mert akár egy egész történetet el lehet mesélni a várkastélyos-királykisasszonyos, az unikornisos-szivárványos és a csajos-divatos készlettel, vagy a rengeteg különböző autót, munkagépet, motort felsorakoztató, 28 darabos járműves szettel.


És ha ez nem lenne elég, még pólónyomdáink is érkeztek unikornisos, trópusi és tengerészes témában textilfestékkel, így biztosan ti lesztek a legmenőbbek a játszótéren vagy a strandon!

Feldobnád a farmered?

Matricázd fel csillogós, virágos, hippis, fluoreszkáló cicás, bogaras farmertetkókkal!

A matricákat és a nyomdákat 3 és 4 éves kortól ajánljuk, rendeld meg őket most akciósan!


Színezőtekercsek


Ha sosem unjátok meg a színezést-firkálást, a 76 cm-es színezőhengereket nektek találták ki: ahogy haladtok előre a

kép színezésével, újabb és újabb részleteket bonthattok ki a hengerből, a végeredmény pedig egy aprólékos, gyerekszoba falára való képköltemény lesz,

amelyen egy virágoskert, egy városi látkép vagy egy tengermélyi világ részletei bontakoznak ki. Alkotás közben megismerkedhettek sok-sok járművel, a víz alatti világgal és csodás virágokkal, így még fejleszthetitek is magatokat, beszélgethettek is a képekről és böngészhetitek az izgalmas részleteket.

Ráadásul ezek az óriási színezők egyszerre több gyerek is színezheti: tökéletes sikerélményt jelentenek az ovisoknak, fejlesztve a motorikus készségeiket, miközben a nagyobbak is lenyűgöződnek a hatalmas tekercstől és felülettől!

3 éves kortól ajánljuk. Rendeld meg az utazós, tengeres és virágos hengereket most kedvezménnyel!


Vízzel festő készletek

De ha már a nagyok alkotnak, a legkisebbek sem maradhatnak ki: a vízzel festő készleteink nem csak azért csodajók, mert semmit nem fogtok velük összemaszatolni, csak vízzel kell dolgozni, ami hamar felszárad. Miután a képek is megszáradtak, a színek újra láthatatlanná válnak, így újra és újra használható a játék, amikor legközelebb nekiálltok maszatolni. Könnyedén fejleszthetitek vele a finommotorikát és a koncentrációs készséget már egy éves kortól, keressétek dinós, tündéres és járműves változatban is.


Távcsövek


Végre tavasz, zöldek a fák, nyílnak a virágok, csiripelnek a madarak, előbújtak a rovarok és bogarak, a kíváncsi tekintetek pedig ilyenkor minden apró részletet szeretnének elkapni, szóval van egy jó hírünk: két gyönyörű távcső érkezett hozzánk, amelyekkel megcsodálhatjátok a természet legapróbb rezdüléseit is. Kirándulásokhoz nélkülözhetetlen útitárs!

Rendeld meg őket itt!


Kaleidoszkópok

Ha pedig inkább a színek és formák geometrikus kavalkádjában merülnétek el, akkor nektek a gyönyörű  kaleidoszkópjainkat ajánljuk. Az optikai illúzióhoz elengedhetetlen, szimmetrikusan elhelyezett tükrök különös mandalaszerű mintázatokat formálnak az apró gyöngyökből, a kaleidoszkóp mozgatása pedig mindig más és más formát ad nekik, így a varázslat örökké tart. A gyerekkorunkból ismerős, vastag karton szerkezetekhez képest ezek a fém kaleidoszkópok sokkal masszívabbak, egyedi mintázatuk pedig rögtön megragadja a gyerekek figyelmét.

Rendeld meg a virágos, angolos és felfedezős kaleidoszkópokat!

4 éves kortól ajánljuk.Naplók

Minden kiskamasz életében eljön a pillanat, amikor nem feltétlenül a szüleivel vagy a barátaival beszélné meg a gondolatait, hanem csak úgy szeretné kiadni magából anélkül, hogy bárki megtudná. Néha a legféltettebb titkait, náha a legszebb emlékeit vagy a legkülönlegesebb élményeit, néha csak egy apróságot, ami egyik nap történt és másnapra már semmi jelentősége nincs.


Ilyenkor jó, ha kéznél van egy napló, ami megőrzi ezeket a pillanatokat és segít abban, hogy a gyerekek megismerjék önmagukat és fejlesszék az íráskészségüket. Most gyönyörűen csillogó, szinte szikrázó és őzikés-nyuszis festménnyel borított lakatos naplók érkeztek hozzánk, csapjatok le rájuk!

8 éves kortól ajánljuk.

Rendeld meg a naplókat itt!

 

Kapcsolódó cikkek